Home Forums Douche, bad en toilet Is een greep met zuignappen veilig genoeg?

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Avatar Zorgwinkel Hulpmedi 4 jaren, 1 maand geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #2301
  Redactie Scouters
  Redactie Scouters
  Sleutelbeheerder

  Een greep met zuignappen is handig als je niet kan boren in je muren of om mee op reis te nemen. Maar we horen ook dat die niet altijd veilig genoeg zijn. Je kan er niet altijd met je hele gewicht op leunen en hij valt er wel eens af. Herkenbaar? Of heb jij een heel veilige gevonden en nooit problemen?

 • #3235
  ed
  ed
  Bijdrager

  ja, mits de ondergrond vlak en niet poreus is, de zuignappen onbeschadigd zyn en by tegels de zuignappen niet geplaatst op de voegen worden.

 • #3296

  Een wandbeugel met zuignapfunctie dient nooit met het volle gewicht te worden belast. De meeste wandbeugels kunnen tot 60kg belast worden. Dit is voldoende om op te staan van bv het toilet of vast te houden tijdens het bewegen in de badkamer.

  Vergeet niet regelmatig te controleren of de zuignap nog goed vast zit. De wandgrepen met zuignapfunctie die wij verkopen hebben duidelijke indicatoren waarop te zien is met groen of rood of de wandgreep nog goed vast zit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.