Testteam Scouters

Scouters test samen met het testteam producten die je helpen beter te bewegen. En jij kan lid worden van het testteam en jouw ervaring delen met anderen. Je kan thuis een product testen, bij de producent of op locatie bij Scouters. Je kan jouw persoonlijke ervaringen ook regelmatig vanuit huis delen in de online enquêtes die je toegestuurd krijgt als lid van het Scouters testteam.

Een test wordt uitgebracht op de Scouters website in tekst en beeld of video, toegevoegd op de pagina over het product en gedeeld op de Scouters social media.

Als lid van het testteam van Scouters kan je:

  • Nieuwe producten testen, die je gratis thuisgestuurd krijgt
  • Jouw ervaring delen met anderen
  • Er samen met de andere testpanelleden voor zorgen dat je nog beter je keuzes voor een product of hulpmiddel kan maken
  • Meedoen aan korte online enquêtes over jouw ervaring met oplossingen, producten en hulpmiddelen
  • Jouw ideeën voor nieuwe oplossingen en hulpmiddelen direct delen met de redactie van Scouters

Ik meld me aan

Thuis producten testen

Hoe leuk is dat: als lid van het testteam kan jij als eerste de nieuwste producten testen en die vaak nog houden ook! Als je thuis producten gaat testen, krijg je het product kosteloos thuisgestuurd en ga jij het product op enkele criteria testen. Je maakt hiervan in ieder geval een tekst en foto’s en vaak ook een videoverslag. Dat kan je makkelijk maken met je telefoon, webcam of camera. Je stuurt de materialen naar Scouters en de redactie van Scouters monteert dit voor je. Zo deel jij jouw ervaring met andere mensen en help je om betere keuzes te maken voor een product of hulpmiddel.

Wanneer je test gepubliceerd wordt dan is de content eigendom van Scouters. Natuurlijk mag je vanuit je eigen media wel linken naar je test, graag zelfs!

Producten testen en vergelijken op locatie

Als jij een product of meerdere producten test op locatie, krijg je exclusief toegang tot producten en hulpmiddelen. Jij gaat er dan vaak samen met andere testers voor zorgen dat anderen goed geïnformeerd zijn over de mogelijkheden, voordelen en nadelen van een product. En daarnaast bezorg je jezelf een leuke dag uit.

De tests worden door de Scouters redactie gefilmd en beschreven en gepubliceerd op de Scouters website. Afhankelijk van wat er mogelijk is, worden de test op locatie bij de producent in Nederland uitgevoerd of bij Scouters op kantoor in Den Haag. Je eventuele reiskosten worden natuurlijk vergoed.

Makkelijk jouw ervaring delen

Behalve producten testen, kan je als testteamlid ook op andere makkelijke manieren jouw ervaring delen. Bijvoorbeeld in de online enquêtes die we regelmatig houden onder testteamleden. Daarnaast krijg jij als eerste te weten welke producten op de Scouters website zijn toegevoegd die jij kan reviewen. Samen zorgen we er zo voor dat iedereen de juiste keuze voor een product of hulpmiddel kan maken.

Wie kan er lid worden van het testteam?

Iedereen die graag nieuwe producten test en een bijdrage wil leveren aan informatie voor mensen met een bewegingsbeperking, kan lid worden van het Scouters testteam. Daarnaast is het belangrijk dat je weet hoe het is om een bewegingsbeperking te hebben, bijvoorbeeld omdat je die zelf hebt (gehad).

Aanmelden