Vacature: Stage online contentontwikkelaar en social media manager

Ben jij altijd online? Houd jij ervan om content te maken, in tekst, beeld of video? Ken jij de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media? En zet jij je graag in voor en met mensen met een blessure, handicap of andere bewegingsbeperking? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word jij de energieke stagiair online contentontwikkeling en social media management bij Scouters?

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste student die altijd speurt naar nieuws, waaronder de beste online tools en mogelijkheden om doelgroep(en) zo goed mogelijk te bereiken. Daarom weet je bijvoorbeeld wie je op welke social media bereikt anno 2016 en hoe je een goede video maakt en verspreidt. En je wordt net zo blij als wij als de content wordt gedeeld, verspreid, gebruikt en mensen verder helpt. En verder:

  • Studeer je of ben je net afgestudeerd in de richting online media, journalistiek, marketing of communicatie
  • Ga je graag op nieuws af, pak je snel de telefoon of stuur je een bericht
  • Maak je mooie, professionele content met oog voor detail
  • Heb je uitstekend gevoel voor tekst en beeld
  • Ben je energiek, zelfstandig en recht door zee
  • Beschik je over een studentenreisproduct
  • Houd je ervan om in een dynamische en energieke omgeving te werken

Dit ga je doen

Jij gaat er voor zorgen dat het online bereik van Scouters groeit, samen met oprichters Sanne Gooskens en Erica Bouma en vrijwilligers. Dat doe je door relevante content te maken over oplossingen en hulpmiddelen, in de vorm van tekst, beeld en video. Daarnaast ga je de social media kanalen van Scouters, met name Facebook en Pinterest, doorontwikkelen en beheren. Je denkt ook mee over de ontwikkeling en verspreiding van online campagnes voor Scouters.

Het gaat om een stage van bij voorkeur 4 dagen per week op ons gezellige kantoor in Den Haag (goed bereikbaar met het ov). Je kan ten minste 3 maar liever nog 6 maanden bij Scouters stage lopen.

Dit bieden wij jou

Scouters groeit hard, en jij kan meegroeien. Wij zorgen voor een prettige werkplek voor jou om samen met ons en alle anderen betrokkenen bij Scouters aan de slag te gaan. We werken samen, maar je krijgt veel vrijheid om aan Scouters mee te bouwen. We leren graag van jou en staan open voor suggesties voor verbeteringen en nieuwe ideeën voor Scouters die ons vooruit helpen. En je kan ook altijd een beroep doen op de ruime (online) marketingervaring van Sanne Gooskens en journalistieke en online expertise van Erica Bouma. Je ontvangt bovendien een maandelijkse stagevergoeding die marktcomform is.

Wil jij samen met ons aan de slag?

We zien jouw motivatie en CV of LinkedIn-uitnodiging graag tegemoet. Je kan ons bereiken via redactie@scouters.nl en 06 29 14 20 00 (Erica).

Wil je graag meer weten over Scouters? Bezoek de site en social media: