2KERR – dé specialist in balansrolstoelen

Logo 2Kerr

Iedereen wil er toch graag op uit? Met een 2KERR balansrolstoel heb je (weer) de bewegingsvrijheid om te genieten van het leven buiten. Samen genieten in de stad, in de natuur of op vakantie, zonder dat je partner/vriend/vriendin als hulpverlener aan het werk moet.

Wat is een balansrolstoel?

Een balansrolstoel maakt gebruik van de Segway balanstechniek. Door deze techniek is het mogelijk om op 2 wielen te rijden. Heel belangrijk: je hoeft zelf geen

balans te kunnen houden, dat doet de techniek voor je! Een balansrolstoel kan, in tegenstelling tot een handbewogen of elektrische rolstoel, rijden over veel verschillende soorten ondergronden. Dat maakt veel mogelijk; bijvoorbeeld door het bos, over zandwegen of zelfs over het strand te rijden. Maar ook samen fietsen op het fietspad of een oud stadscentrum bezoeken. Dorpels en drempeltjes zijn voor de balansrolstoelgebruiker geen obstakel meer.

Lees meer informatie over de balansrolstoel op 2kerr.com

Voor wie is de balansrolstoel geschikt?

Heel simpel, een balansrolstoel is voor iedereen met een (loop)beperking. Als je te maken hebt met een (loop)beperking en/of rolstoel, dan kan dit een obstakel zijn in je dagelijkse activiteiten. Met een balansrolstoel kan je weer actief deelnemen aan het leven met volledige mobiliteit. Het gebruik van een balansrolstoel is niet belastend voor de armen of schouders, het vereist alleen minimale rompstabiliteit. Onder andere bij de volgende aandoeningen kan een balansrolstoel uitkomst bieden: dwarslaesie (max T5), MS, spierziekten, Spina Bifida, ALS, amputatie of artrose.

Ik wil een balansrolstoel, wat nu?

Neem contact met ons op op en kom een proefrit maken. Wij adviseren je graag voor de meest passende oplossing voor jouw gebruik en budget. Een balansrolstoel kan best prijzig zijn, maar gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden. Voor de aanschaf is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van een financiering. Maar het is ook mogelijk dat je gebruik kunt maken van de WMO of PGB via je gemeente. Een balansrolstoel van 2KERR valt meestal nog niet in het kernassortiment van de gemeente, daardoor wordt deze dus niet standaard verstrekt. Als je goed kan onderbouwen dat er specifieke behoeftes zijn die je niet kan bereiken met een standaard hulpmiddel maar wel met een balansrolstoel is het zeker mogelijk om aanspraak te maken op de WMO. 2KERR kan je hier uitgebreid over adviseren en we kunnen je ondersteunen bij de noodzakelijke procedure. Daarnaast heeft 2Kerr ook altijd een ruime keuze aan occasion modellen in de showroom staan. Zo vinden we voor ieder budget een passende oplossing.

Ga jij de uitdaging aan?

Kom gratis kennismaken in de showroom in Oss en ervaar zelf de vrijheid! Samen kijken we naar je beperking, de mogelijkheden en je wensen. Onder professionele begeleiding rijd je vervolgens op het testparcours over verschillende ondergronden. Je kan zelf de balansrolstoelen testen en vergelijken. Je krijgt van 2KERR een eerlijk advies wat voor jou de beste oplossing is.

Maak een afspraak voor een gratis proefrit via 2kerr.com

Dit zeggen klanten over een balansrolstoel

“Ik ben er erg blij mee, het is gewoon een super makkelijk ding!”
“Ik kan gewoon een onafhankelijke moeder zijn en dat geeft een fantastisch gevoel!”
“Wat een super rolstoel!”
“Mijn vrijheid terug, dankzij de balansrolstoel!”
“Dit zijn mijn benen!”

Lees de inspirerende verhalen van onze klanten op 2kerr.com

Deze pagina is aangeboden door 2Kerr. Met deze sponsoring kan Scouters.nl blijven vernieuwen.