Aangepaste buggy Delta van EDACARE

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De aangepaste buggy van EDACARE is een degelijke wandelwagen. De Delta zit heel comfortabel, zowel voor kinderen als volwassenen. Door de grote wielen, rijdt de Delta heel licht. Je kunt je er het strand mee op of over onverharde paden en wat wilder terrein wandelen. Of er zelf achter rennen. Als accessoire kan ook een dubbel achterwiel besteld worden voor het echte ruige terrein. De Delta kan ook makkelijk achter een fiets worden gekoppeld. En is eenvoudig op te vouwen...

Lees meer

De aangepaste buggy van EDACARE is een degelijke wandelwagen. De Delta zit heel comfortabel, zowel voor kinderen als volwassenen. Door de grote wielen, rijdt de Delta heel licht. Je kunt je er het strand mee op of over onverharde paden en wat wilder terrein wandelen. Of er zelf achter rennen. Als accessoire kan ook een dubbel achterwiel besteld worden voor het echte ruige terrein. De Delta kan ook makkelijk achter een fiets worden gekoppeld. En is eenvoudig op te vouwen en achter in de auto te plaatsen. Dus zeker geschikt om er samen mee op pad te gaan. Bekijk het filmpje onderaan dit bericht, Maartje fietsend in en om de Supportbeurs 2022

Functionaliteit

Geschikt voor baby’s. vanaf 3 maanden, kinderen vanaf een lengte van 112cm en volwassenen tot een lengte van 195cm. Maximale belasting van de Delta is 90kg. De Delta weegt tussen de 13 en 16 kg, afhankelijk van de grootte van de wandelwagen. Is goed op te vouwen tot een compact pakket. Je zit in een canvas zitting. Standaard levert EDACARE een vijfpunts gordel en een bagagenet mee.

Door de onafhankelijke achtervering is het rijden over onregelmatige ondergrond aangenaam voor zowel degene die in de buggy zit als de bestuurder.

Verstelbaarheid

Je demonteert makkelijk de wielen voor vervoer in vliegtuig of auto. Je kunt een handige reistas oor de buggy bijbestellen. De duwbeugels zijn stadaard in hoogte verstelbaar. Zo ook de voetenondersteuning. Kijk voor meer accessoires op de website van EDACARE. Ze hebben een vestiging in België en Nederland.

Vergoeding en financiering

In België staat de Delta op de lijst van de VSB en kan dus aangevraagd worden!

In Nederland zijn er al meerdere Delta grote wandelwagens via de Wmo vergoed. EDACARE helpt je graag mee om een Delta uit te proberen en met een goede indicatie aan te vragen.

Ook zijn er fondsen die bij kunnen dragen voor een Delta grote buggy.

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *