Automatisch roeren met Robostir

Automatisch roeren kan met dit slimme apparaat. Je zet dat in de pan, drukt op een knop en hij roert voor je. Handig als je één of geen handen kan gebruiken om te roeren. De Robostir kan in de vaatwasser. Nadeel is wel dat de Robostir veel geluid maakt en de batterij niet zo sterk is. De Robostir is te koop voor ongeveer € 14,-, exclusief verzendkosten.

Bestel Robostir bij Amazon

 

 • Automatisch roeren met Robostir
 • Automatisch roeren met Robostir
Automatisch roeren met Robostir

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “werkt toch niet zo goed als de eerste keer”

  Door Robert op 29 juni 2016

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Toen ik dit product zag, was ik meteen enthousiast. De eerste keer werkte de roerder prima, de tweede en derde keer niet meer. Ook het vervangen van de batterij hielp niet. Heel jammer.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Automatisch roeren zonder handen! Moet u de keuken uit onder het koken? Robostir is het extra paar handen in de koken dat ervoor zorgt dat u twee dingen tegelijk kunt doen. De Robostir roert soepen, sauzen en stoofpotten voor u. We houden allemaal van zelfgemaakte soepen en sauzen, maar wie wil er uren voor het fornuis staan roeren? U hoeft slechts de knop van de Robostir in te drukken en deze start met roeren, waardoor u tijd heeft voor andere dingen. Robostir doet al het werk voor u! Hij is gemakkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser.