Beker SASSCup van Jonic Solutions

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Is het lastig om te drinken uit een beker omdat je veel spontaan beweegt of trilt en ben je het zat om met een rietje of tuitbeker te drinken, dan is  de SASSCup van Jonic Solutions een oplossing. De SASSCup is door studenten van het Frieslandcollege ontwikkeld en uitgebreid getest. De SASSCUP is een mooi ontworpen beker met een groot open oor. Je kunt het oor gewoon vastpakken, of over je hand klemmen en zo de beker gemakkelijk vasthouden en...

Lees meer

Is het lastig om te drinken uit een beker omdat je veel spontaan beweegt of trilt en ben je het zat om met een rietje of tuitbeker te drinken, dan is  de SASSCup van Jonic Solutions een oplossing. De SASSCup is door studenten van het Frieslandcollege ontwikkeld en uitgebreid getest. De SASSCUP is een mooi ontworpen beker met een groot open oor. Je kunt het oor gewoon vastpakken, of over je hand klemmen en zo de beker gemakkelijk vasthouden en eruit drinken. Een los inzetstuk zorgt ervoor dat de vloeistof niet over de rand van de beker klotst. De gaatjes aan de zijkant van het inzetstuk zorgen ervoor dat je gewoon kunt drinken en niet snel knoeit.

De verwachting is dat de eerste serie SASSCups geproduceerd wordt in februari 2020, Het is nu mogelijk een pre-order te plaatsen en je zo zeker te stellen van de eerste levering. De beker kun je bestellen in vier kleuren, je kunt ook losse bekers (zonder inzetstuk) bestellen, dan kun je afwisselen in kleur. De beker en inzetstuk zijn afwasmachine bestendig.

Scouters zag een prototype op Zorgtotaal in 2019, we hebben nog niet de kans gehad de beker te laten testen door leden van ons testpanel, dat doen we zodra de eerste bekers beschikbaar zijn. De beker in gebruik? Zet snel jouw ervaringen onder deze beschrijving, want we zijn heel benieuwd voor wie dit goed werkt.

Een beker met inzetstuk kost € 23,95, een losse beker kost € 7,45
Pre-orderen kan op de webshop van SASSCup

Lees minder

  • Drinkbeker SASSCup van Jonic Solutions blauw
  • Insert
  • Drinkbeker SASSCup rood
  • Drinkbeker SASSCup van Jonic Solutions wit
  • Drinkbeker SASSCup van Jonic Solutions zwart
Drinkbeker SASSCup van Jonic Solutions blauw

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *