Beker SASSCup van Jonic Solutions

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Is het lastig om te drinken uit een beker omdat je veel spontaan beweegt of trilt en ben je het zat om met een rietje of tuitbeker te drinken, dan is  de SASSCup van Jonic Solutions een oplossing. De SASSCup is door studenten van het Frieslandcollege ontwikkeld en uitgebreid getest. De SASSCUP is een mooi ontworpen beker met een groot open oor. Je kunt het oor gewoon vastpakken, of over je hand klemmen en zo de beker gemakkelijk vasthouden en...

Lees meer

Is het lastig om te drinken uit een beker omdat je veel spontaan beweegt of trilt en ben je het zat om met een rietje of tuitbeker te drinken, dan is  de SASSCup van Jonic Solutions een oplossing. De SASSCup is door studenten van het Frieslandcollege ontwikkeld en uitgebreid getest. De SASSCUP is een mooi ontworpen beker met een groot open oor. Je kunt het oor gewoon vastpakken, of over je hand klemmen en zo de beker gemakkelijk vasthouden en eruit drinken. Een los inzetstuk zorgt ervoor dat de vloeistof niet over de rand van de beker klotst. De gaatjes aan de zijkant van het inzetstuk zorgen ervoor dat je gewoon kunt drinken en niet snel knoeit.

De beker kun je bestellen in zeven kleuren, je kunt ook losse bekers (zonder inzetstuk) bestellen, dan kun je afwisselen in kleur. De beker en inzetstuk zijn afwasmachine bestendig.

De beker in gebruik? Zet snel jouw ervaringen onder deze beschrijving, want we zijn heel benieuwd voor wie dit goed werkt.

Een beker met inzetstuk kost € 23,95, een losse beker kost € 7,45
Je kan de beker on line bestellen op de webshop van SASSCup

Lees minder

  • Drinkbeker SASSCup van Jonic Solutions blauw
  • Insert
  • Drinkbeker SASSCup rood
  • Drinkbeker SASSCup van Jonic Solutions wit
  • Drinkbeker SASSCup van Jonic Solutions zwart
Drinkbeker SASSCup van Jonic Solutions blauw

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *