Bidet toilet Closomat CPV-301

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Als het schoon- en droogvegen na het toilet niet meer lukt kan dit bidet toilet helpen. Esmeralde gebruikt het bidet toilet Closomat CPV-301 en tipte Scouters. Dit is een bidet toilet met douche-droogfunctie die je gewone toiletpot vervangt. Bij het doortrekken wordt je onderkant schoon gespoeld met de warmwater onderdouche. Deze komt automatisch tevoorschijn als je op de spoelknop drukt. Daarna word je onderlichaam schoon geblazen met de föhn. Je kunt de Closomat krijgen met armsteunen maar ook in combinatie met een...

Lees meer

Als het schoon- en droogvegen na het toilet niet meer lukt kan dit bidet toilet helpen. Esmeralde gebruikt het bidet toilet Closomat CPV-301 en tipte Scouters. Dit is een bidet toilet met douche-droogfunctie die je gewone toiletpot vervangt. Bij het doortrekken wordt je onderkant schoon gespoeld met de warmwater onderdouche. Deze komt automatisch tevoorschijn als je op de spoelknop drukt. Daarna word je onderlichaam schoon geblazen met de föhn. Je kunt de Closomat krijgen met armsteunen maar ook in combinatie met een sta-opsysteem of een tillift. Al naargelang je wensen en behoeften. Hetzelfde geldt voor de bediening. Dat kan met de hand via een omhoog en omlaag knop in de armleggers of met een pedaal op de grond.

De Closomat CPV-301 is verkrijgbaar vanaf € 5.325,- (exclusief btw), de sta-oplift TL-100 rond de € 3.249,- De combinatiecloset is onder meer te verkrijgen bij Sanmedi en via Toilet op maat.

Meer info bij Sanmedi

Meer info bij Toilet op maat

Het totale spoel-föhnprogramma duurt ongeveer 4 minuten. De leverancier stelt onder andere de watertemperatuur, de hardheid van de straal in samenspraak met jou af. Zodra je op de knop drukt, wordt ook het toilet doorgespoeld. Het closetsysteem is leverbaar in verschillende maten. De sta-oplift TL-100 is geschikt tot 150 kg en heeft een vergrote toiletpot. Weeg je meer, dan kun je de XL-uitvoering nemen.

Bekijk meer bidet toiletten en andere bidet oplossingen in de bidet keuzehulp >

Lees minder

  • Bidet toilet Closomat CPV-301
  • Bidet toilet Closomat CPV-301 in douche
Bidet toilet Closomat CPV-301

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *