Braintrainer Peak

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Braintrainer Peak

 

 

Met de Peak app wordt je brein uitgedaagd aan de hand van spelletjes en puzzels. Als je competitief ingesteld, dus graag wilt winnen (of niet tegen je verlies kunt) kun je tegen anderen spelen via Facebook. Je kunt oefenen op specifieke onderdelen, zoals geheugen, mentale behendigheid, probleemoplossend vermogen, taal en emoties. Bij ieder spel staat duidelijk welke vaardigheid je ermee verbetert. De onderdelen ‘geheugen’ en ‘mentale behendigheid’ zijn het meest geschikt om als breintrainer te gebruiken...

Lees meer

Braintrainer Peak

 

 

Met de Peak app wordt je brein uitgedaagd aan de hand van spelletjes en puzzels. Als je competitief ingesteld, dus graag wilt winnen (of niet tegen je verlies kunt) kun je tegen anderen spelen via Facebook. Je kunt oefenen op specifieke onderdelen, zoals geheugen, mentale behendigheid, probleemoplossend vermogen, taal en emoties. Bij ieder spel staat duidelijk welke vaardigheid je ermee verbetert. De onderdelen ‘geheugen’ en ‘mentale behendigheid’ zijn het meest geschikt om als breintrainer te gebruiken en daarmee ook je leervaardigheid te boosten.

 

 

Je kunt de Peak app downloaden via de App Store en de Google Play Store.  De app is gratis, maar voor onbeperkte toegang tot alle oefeningen heb je een abonnement nodig. Dat kost zo’n € 40,- per jaar. Peak is ook in het Nederlands te doen.

 

We moeten overigens wel een kanttekening plaatsen.  Uit allerlei onderzoeken is gebleken, dat je geheugen niet beter wordt door dit soort breintrainers. Wel is het zo dat je de vragen steeds beter gaat beantwoorden; je krijgt het ‘spelletje’ steeds beter onder de knie.

 

 

 

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *