Carendo kantelbare douchestoel van Arjo

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De Carendo kantelbare in hoogte verstelbare douchestoel van Arjo biedt uiteraard door de hoogteverstelling en kanteling een optimale werkhouding voor iedereen die jou verzorgt. Maar het speciale extra zit in de combinatie van een kantel mogelijkheid terwijl je benen iets opgetild worden. Hierdoor komt je zitvlak vrij van de zitting en kan dus zonder dat jij hoeft mee te helpen iemand je stuit goed wassen en drogen. En zelfs ook kleding aan- en uittrekken. Bij veel andere douchetoiletstoelen moet je...

Lees meer

De Carendo kantelbare in hoogte verstelbare douchestoel van Arjo biedt uiteraard door de hoogteverstelling en kanteling een optimale werkhouding voor iedereen die jou verzorgt. Maar het speciale extra zit in de combinatie van een kantel mogelijkheid terwijl je benen iets opgetild worden. Hierdoor komt je zitvlak vrij van de zitting en kan dus zonder dat jij hoeft mee te helpen iemand je stuit goed wassen en drogen. En zelfs ook kleding aan- en uittrekken. Bij veel andere douchetoiletstoelen moet je op bed gelegd worden om dit soort handelingen uit te voeren. Met de Carendo kun je blijven zitten en daarna direct in je rolstoel getild worden.

Wat kan in de Carendo?

Terwijl jij comfortabel zit, kan degene die jou helpt in een gezonde houding jouw

  • haren wassen
  • voeten verzorgen
  • steunkousen aan- en uittrekken
  • incontinentiemateriaal verwisselen
  • lichaam goed wassen en afdrogen
  • kleding aan- en

Waardige verzorging

Dit alles kan door wat ze bij Arjo de Care Raiser-functie noemen; jouw onderlichaam wordt met één druk op een kop voorzichtig omhoog of omlaag gebracht. Het is belangrijk dat als je denkt dat de Carendo voor jou een goede oplossing kan zijn, dit een keer uit te proberen. Dat kun je natuurlijk samen met jouw verzorger doen of een ergotherapeut, of direct met een van de adviseurs van Arjo.

Afstandsbediening

Met de afstandsbediening kan de zorgverlener de Carendo bedienen én dicht bij jou blijven. De noodstop- en noodstopdalingknoppen zijn goed zichtbaar aan de zijkant van de rugsteun aangebracht. Dus bij een eventuele storing zit je snel weer rechtop.

Maximale gebruikersgewicht en zitbreedte

Het maximale gebruikersgewicht van de Carendo is 136 kg en de zitbreedte is 50,8 cm.

Rugsteun en armleuningen

De hoge rugsteun en de stevige armleuningen geven extra ondersteuning als je weinig zitbalans hebt.

In hoogte verstelbaar

De zorgverlener kan de Carendo in de gewenste werkhoogte zetten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de webpagina over de Carendo van Arjo.

Prijsindicatie

De prijs van de Carendo ligt rond de € 9.500

Ben jij op zoek naar andere oplossingen om zittend te douchen? Kijk dan naar de onafhankelijke Keuzehulp over douchekrukken, zitjes en stoelen.

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *