Tandem Copilot 3 van Huka

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De Copilot 3 is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een fiets waarbij de passagier beweeglijk is of een verminderd evenwichtsgevoel heeft. Het voordeel is dat vanwege het derde wiel aan de voorzijde de passagier en bijrijder kunnen blijven zitten als de fiets stilstaat. De begeleider stuurt bij deze tandem en de bijrijder heeft het stuur als een extra steun. De Copilot 3 is te koop vanaf € 4.290,- en standaard verkrijgbaar in het parel donkergrijs of...

Lees meer

De Copilot 3 is speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar een fiets waarbij de passagier beweeglijk is of een verminderd evenwichtsgevoel heeft. Het voordeel is dat vanwege het derde wiel aan de voorzijde de passagier en bijrijder kunnen blijven zitten als de fiets stilstaat. De begeleider stuurt bij deze tandem en de bijrijder heeft het stuur als een extra steun. De Copilot 3 is te koop vanaf € 4.290,- en standaard verkrijgbaar in het parel donkergrijs of wit, optioneel kan elke RAL kleur besteld worden.

Er zijn diverse onderdelen en accessoires leverbaar om de ondersteuning te bieden die passend is voor beide gebruikers.

Bekijk de Copilot 3 via Huka.nl

Je kunt een gratis proefrit aanvragen bij jou thuis, bij een fietsspecialist bij jou in de buurt of bij Huka in Oldenzaal, bel 0541572472 voor het maken van een afspraak.

Lees minder

  • Copilot 3 tandem van Huka
  • Copilot 3 tandem van Huka
  • Copilot 3 tandem van Huka
Copilot 3 tandem van Huka

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten