Tandem Copilot van Huka

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Ben je op zoek naar een fiets waarbij de passagier de meeste beleving op de fiets heeft? De Copilot van Huka biedt dit. De passagier fietst namelijk voorop. De bestuurder heeft daarbij altijd goed zicht op de passagier en wat er zich afspeelt in het verkeer. Je kunt kiezen voor een Copilot waarbij de passagier een kind is, of een model voor een volwassen passagier. De Copilot is te koop vanaf € 2.890,- en standaard verkrijgbaar in het parel donkergrijs...

Lees meer

Ben je op zoek naar een fiets waarbij de passagier de meeste beleving op de fiets heeft? De Copilot van Huka biedt dit. De passagier fietst namelijk voorop. De bestuurder heeft daarbij altijd goed zicht op de passagier en wat er zich afspeelt in het verkeer. Je kunt kiezen voor een Copilot waarbij de passagier een kind is, of een model voor een volwassen passagier. De Copilot is te koop vanaf € 2.890,- en standaard verkrijgbaar in het parel donkergrijs of wit, optioneel te bestellen in elke RAL kleur.

Er zijn diverse onderdelen en accessoires leverbaar om de ondersteuning te bieden die past bij beide fietsers. Ook is de tandem met een  elektrische ondersteuning leverbaar.
Bekijk de Copilot via Huka.nl

Je kunt een gratis proefrit aanvragen bij jou thuis, bij een fietsspecialist bij jou in de buurt of bij Huka in Oldenzaal, bel 0541572472 voor het maken van een afspraak.

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten