Opvouwbare scootmobiel EV Rider Stand-N-Ride

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Elektrische scooter, personal transporter met 3 wielen of opvouwbare scootmobiel: de Stand-N-Ride is een opvouwbaar elektrische vervoermiddel met 3 stabiele wielen waar je zittend of staand mee uit de voeten kunt. Je kan er namelijk een zitje bij bestellen. Naast zwart is de Stand-N-Ride er tegen meerprijs in het blauw en rood. Het gas en de rem bedien je met je rechterhand, zodat je met de linker makkelijk deuren open kan duwen. Je kan er maximaal 25 km/pu mee rijden en op een batterij...

Lees meer

Elektrische scooter, personal transporter met 3 wielen of opvouwbare scootmobiel: de Stand-N-Ride is een opvouwbaar elektrische vervoermiddel met 3 stabiele wielen waar je zittend of staand mee uit de voeten kunt. Je kan er namelijk een zitje bij bestellen. Naast zwart is de Stand-N-Ride er tegen meerprijs in het blauw en rood. Het gas en de rem bedien je met je rechterhand, zodat je met de linker makkelijk deuren open kan duwen. Je kan er maximaal 25 km/pu mee rijden en op een batterij kan je ongeveer 30 km afleggen. De scooter weegt 20 kilo en lijkt makkelijk uit elkaar te halen en mee te nemen, bijvoorbeeld achter in de auto.

De e-scooter is te koop vanaf $ 975. Meer informatie vind je op de website van de producent  EVrider, waar je de scooter ook kan bestellen. Een alternatief is Amazon.com, waar de scooter wat meer kost en goed beoordeeld is.

Lees minder

  • Opvouwbaar scootmobiel EV Rider Stand-N-Ride
  • Opvouwbaar scootmobiel EV Rider Stand-N-Ride gebruik
  • Opvouwbaar scootmobiel EV Rider Stand-N-Ride stoel
  • Opvouwbaar scootmobiel EV Rider Stand-N-Ride mandje
Opvouwbaar scootmobiel EV Rider Stand-N-Ride

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *