Driewiel elektrische scooter Freeliner van e-Bikeboard AG

De Freeliner van e-Bikeboard is een driewielige elektrische scooter die speciaal is toegerust voor mensen met een lichamelijk beperking. De scooter heeft vering en een stabilisator waardoor het aangenaam en comfortabel rijden is op alle soorten wegdek. Vooraf stel je de door jou gewenste rijsnelheden in via de computer midden op het stuur. Tijdens het rijden bedien je de Freeliner mechanisch door met je duim op een knop te duwen. De Freeliner was te koop vanaf € 4.499,- Helaas lijkt...

Lees meer

De Freeliner van e-Bikeboard is een driewielige elektrische scooter die speciaal is toegerust voor mensen met een lichamelijk beperking. De scooter heeft vering en een stabilisator waardoor het aangenaam en comfortabel rijden is op alle soorten wegdek. Vooraf stel je de door jou gewenste rijsnelheden in via de computer midden op het stuur. Tijdens het rijden bedien je de Freeliner mechanisch door met je duim op een knop te duwen. De Freeliner was te koop vanaf € 4.499,- Helaas lijkt deze nu niet meer leverbaar, mocht jij een dealer vinden, laat het de redactie van Scouters weten. Doorgeven dealer

 

De Freeliner van e-Bikeboard is gemaakt van aluminium en heeft een draagvermogen van 15o kg. Hij heeft 3 luchtbanden, een verstelbaar stuur, zitting en voetsteunen. Jij bepaalt zelf hoe alles wordt afgesteld. De speciale stabilisator bij de achterwielen maakt de scooter stabiel en beweeglijk en wendbaar tegelijk. Je rijdt soepel zonder dat je het gevoel hebt om te vallen. De Freeliner heeft 3 schijfremmen; 2 hydraulische om mee te remmen, een mechanische om makkelijk te parkeren.

De maximale snelheid en ook de actieradius (hoe ver je komt) is afhankelijk van de uitvoering van je Freeliner e-Bikeboard. Met een speciale elektromotor kan je met gemak 30 km p/u; met twee speciale accu’s haal je wel 150 km. Bespreek je voorkeuren met de dealer en maak een proefritje om te zien wat jij prettig vindt. Als de Freeliner buiten staat, kunnen anderen de accu’s overigens niet meenemen, want je zet ze vast met een sleutel. Er gaat ook nog een speciale klittenband over de accu’s heen.

De Freeliner kan worden uitgerust met een zadel of een draaibare stoel met armleuningen, zodat je makkelijk op de scooter kan plaatsnemen. Achterop kan naar wens een krat worden geplaatst, waarop je rollator bijvoorbeeld mee kan. Een karretje laten maken om aan de scooter te hangen, is ook een optie. Doordat de Freeliner inklapbaar is, kan hij makkelijk mee in de auto en op reis.

Op de display van de computer op het stuur stel je je eigen rijsnelheden in. Verder zie je onderweg hoe hard je rijdt en hoe vol de accu nog is. Het is waarschijnlijk wel even opletten in het begin als je niet gewend bent met een computergestuurd voertuig te rijden.

De Freeliner wordt ook wel een trike genoemd.

Lees minder

 • driewielige-elektrische-scooter-freeliner-van-e-bikeboard-ag-in-gebruik-1
 • driewielige-elektrische-scooter-freeliner-van-e-bikeboard-ag-product
 • driewielige-elektrische-scooter-freeliner-van-e-bikeboard-ag-stuur
 • driewielige-elektrische-scooter-freeliner-van-e-bikeboard-ag-accu
driewielige-elektrische-scooter-freeliner-van-e-bikeboard-ag-in-gebruik-1

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (2)

Gemiddelde beoordeling

2 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 01 april 2019

  Helaas zag ik ook dat de link naar de dealers niet meer werkt, heb ik dan ook verwijderd. Maar daar ben jij niet mee geholpen. Ik zou je willen adviseren contact op te nemen met een scootmobiel leverancier bij jou in de buurt en jouw vraag voorleggen. Wellicht zijn onderdelen onderling uitwisselbaar. Zou mooi zijn als je het probleem hebt opgelost dat even te laten weten, daar kunnen anderen in de toekomst ook weer mee verder.

  “Sportief, ik heb er één”

  Door Corry de Heus op 30 maart 2019

  Maar nu zoeken we een dealer, omdat we denken dat er iets us net de accu's. Ik hoop op een berichtje. Bij voorbaat hartelijk dank, Corry de Heus.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *