Elektrische balansrolstoel Bi-Go

Meer informatie over de balansrolstoelen van 2KERR kan je hier vinden.

De Bi-Go balansrolstoel is een van de balansrolstoelen, die 2KERR voert.

De Genny ken je vast: de rolstoel op 2 wielen, gemaakt op het Segway-principe. Een mooie rolstoel met veel tevreden gebruikers, maar wel prijzig: ruim € 20.000,-. Dat kan anders, vond Mobiel, een bedrijf gespecialiseerd in auto-aanpassingen. Ze versimpelden de rolstoel, plaatsten de zitting lager voor een makkelijker transfer, en wisten zo de kosten te beperken naar ongeveer...

Lees meer

Meer informatie over de balansrolstoelen van 2KERR kan je hier vinden.

De Bi-Go balansrolstoel is een van de balansrolstoelen, die 2KERR voert.

De Genny ken je vast: de rolstoel op 2 wielen, gemaakt op het Segway-principe. Een mooie rolstoel met veel tevreden gebruikers, maar wel prijzig: ruim € 20.000,-. Dat kan anders, vond Mobiel, een bedrijf gespecialiseerd in auto-aanpassingen. Ze versimpelden de rolstoel, plaatsten de zitting lager voor een makkelijker transfer, en wisten zo de kosten te beperken naar ongeveer € 11.000,- voor de Bi-Go. Ook deze elektrische rolstoel is in verschillende modellen en typen (bijvoorbeeld off road) verkrijgbaar.

Meer informatie over de Bi-Go

Of kijk bij de leverancier van de Bi-Go 2KERR

De Bi-Go is geschikt als je zelf je transfer kan maken en je romp goed kan gebruiken. De elektrische rolstoel kan tot 110 kg dragen en weegt zelf ongeveer 60 kg. Je kan met een volle accu ongeveer 30 km rijden.  Opladen van de accu duurt 3-4 uur. De Bi-Go gaat ongeveer 20 km/u. De rugleuning kan je eventueel inklappen. De voetsteunen en het stuur zijn verstelbaar.

Over het aanvragen van een balans rolstoel, staat een uitgebreid artikel op de site van MSWEB

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Geweldig, ik wil niet meer zonder!”

  Door S. Huisman op 07 oktober 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Na lang wikken en wegen toch besloten voor de Bi-Go, dankzij de bi-go zijn mijn beperkingen vrijwel opgeheven. Ik kan naast mijn zoon als hij fietst, ik kan door het bos, op het strand, zelfs de pietersberg is op het ATB pad beklommen en bedwongen ( staat een mountainbiker toch beteuterd te kijken als hij ingehaald wordt door een rolstoel), en de basics als naar de winkels gaan en in de winkel boodschappen doen is perfect. Waar ik nog erg aan moet wennen is dat mensen je aanstaren omdat ze nog nooit zo'n rolstoel hebben gezien. Laatst liep een hardloper tegen een boom omdat hij maar naar mijn stoel bleef kijken!

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *