Elektrische balansrolstoel Nino Robotics

De Nino Robotics is een elektrische balansrolstoel die is gemaakt op basis van de Segway techniek, net als de Genny en de Bi-Go. Je bestuurt de rolstoel met je bovenlichaam, waardoor al je spieren in beweging blijven en je jezelf op een actieve manier kan verplaatsen. Door naar voren te bewegen ga je vooruit en als je naar achter helt, rem je af. Je kan de Nino kopen vanaf € 8.480,- bij Nederlandse importeur Hendriks Care.

Informatie en de Nino...

Lees meer

De Nino Robotics is een elektrische balansrolstoel die is gemaakt op basis van de Segway techniek, net als de Genny en de Bi-Go. Je bestuurt de rolstoel met je bovenlichaam, waardoor al je spieren in beweging blijven en je jezelf op een actieve manier kan verplaatsen. Door naar voren te bewegen ga je vooruit en als je naar achter helt, rem je af. Je kan de Nino kopen vanaf € 8.480,- bij Nederlandse importeur Hendriks Care.

Informatie en de Nino bestellen

Door naar voren te bewegen ga je vooruit en als je naar achter helt, rem je af. Je kan de snelheid van Nino Robotics instellen van 3 tot 18 km per uur. Met de standaard accu kan de elektrische rolstoel tot 20 km ver rijden en met de accu met hoge capaciteit 35-40 km. De elektrische rolstoel kan hellingen berijden met een maximale helling van 20%.

De elektrische rolstoel kan tot 90 kg dragen en weegt zelf ongeveer 48 kg.

De stuurstang en rugleuning zijn van de elektrische rolstoel af te halen, waardoor de Nino Robotics een compacte rolstoel wordt die je op kan bergen in bijvoorbeeld je auto. De handvatten zijn in- en uitklapbaar.

De Nino Robotics heeft een adapter waarmee je bijvoorbeeld jouw telefoon kan opladen.

Lees minder

 • elektrische-rolstoel-nino-robotics-zijkant
 • elektrische-rolstoel-nino-robotics-product
 • elektrische-rolstoel-nino-robotics-zijkant
 • elektrische-rolstoel-nino-robotics-in-gebruik
elektrische-rolstoel-nino-robotics-zijkant

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (11)

Gemiddelde beoordeling

11 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Boldogan kipróbálnám! Magyarországon nincsen erre mód vagy lehetőség? Köszönöm 👍🏻 ”

  Door Tünde Gulybán op 30 januari 2022

  Nagyon szeretnék egyet :)

  “Noodknop?”

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 19 oktober 2020

  Beste Gert,Dat klinkt als een angstig moment. Lijkt me belangrijk om de vraag en jouw ervaring bij de importeur neer te leggen, als je op de blauwe knop boven in de tekst klik Is belangrijk voor alle gebruikers van deze rolstoelt dan zie je de contact gegevens. Ben benieuwd naar je ervaring en advies van de importeur. Plaats je die op Scouters? Of stuur jouw reactie naar redactie@scouters.nl

  “Prachtig toestel, ik heb mijn vrijheid terug”

  Door Gert Bruyneel op 19 oktober 2020

  1 vraag : aarom is hier geen noodstop? Is het mogelijk hieraan iets te doen. Ik was op een bospad aan het rijden toen een wil over een omgezaagde boomwortel ging. In 1 sec sloeg mijn Nini op hol, hij draade ron terwij ik erin zat! Heel angstig. Met mijn afsrandsbediening kon ik hem niet afzetten. Min steunen uitschuiven ging wel maar torn begonnen beide wielen supersnel te draaien. Ik ken mijn toestel heel goed maar toch niet slim genoeg. Wie kan me helpen, kan eventueel een noodknop.

  “Geen ervaring mee, maar ziet er fantastisch uit!!”

  Door Paul op 08 november 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Heb er geen ervaring mee, maar al veel gezien en uitleg op youtube. Bestaat in Belgie onder de naam Segway - Apache, is blijkbaar nog niet toegelaten hier. Zou waarschijnlijk in orde komen einde van het jaar " zeggen ze" !? Zelf nog geen ervaring mee, spijtig genoeg.

  “totaal vernieuwend”

  Door Coppens nadine op 22 september 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Aangeschaft voor enkele maanden wegens voetoperaties Ik zou met plezier wat meer sociale bijdrage leveren om alle mensen met blijvende beperking toegang te verlenen tot dit fantastische hulpmiddel

  “Op een hippe manier opnieuw 100% mobiel!”

  Door Inge op 02 januari 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Één maand met Nino heeft mijn leven veranderd: ik kan opnieuw zonder enige hulp overal heen. Zelfs drukke winkeltjes met smalle gangetjes zijn geen probleem met Nino. Hellingen neemt hij als de beste, zeer wendbaar en uiterst compact om te vervoeren. Ook het oplaadsysteem met enkel een kabeltje is fantastisch. Leuke extra is de mogelijkheid om via USB je gsm op te laden... of een ander device natuurlijk! De app is heel praktisch om te weten hoeveel km je aflegt, of hoe snel je rijdt. Zeer confortabele en moderne stoel. Alleen geen flauw idee waarom VAPH (nog?) niet terugbetaalt...

  “Ongeëvenaard!!!”

  Door Inge op 06 november 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Na een eerste kennismaking op de Reva-beurs in Düsseldorf, vandaag uitgebreide test van de Nino. En, ja hoor: de Nino is inderdaad met stip een aanrader! Zeer wendbaar, uiterst makkelijk te bedienen, genoeg power en voldoende vering om de Gentse kasseistroken te trotseren! Ik ben in elk geval volledig overtuigd! Met onze hartelijke dank aan Hendriks Care!

  Door lidian op 01 juli 2017

  ik heb een vraag,kan hij met de auto mee,en mag hij mee in de bus,net als een gewone rolstoel

  “Supertastisch”

  Door Heidi den Hollander op 29 mei 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Er is een wereld voor me open gegaan, ten eerste bij de levering van je Nino krijg je uitgebreid de uitleg en een aantal uren les Vincent is iemand die dit met zoveel geduld doet dat de uren voorbij vliegen. Dan is het aan jezelf om de volgende 50km te oefenen en de bewegingen gewend te worden. Na een dag of 3 is de nino zo vertrouwd aan je lichaam en jij aan de Nino Ik weet zelfs niet hoe ik het voor de Nino deed, ik bespaar zoveel energie omdat ik met de Nino overal kan komen, is zo behendig in zijn beweging dat je niet veel plaats nodig hebt Als laatste is het design zo knap dat mensen nu met bewondering en verbazing ernaar kijken, ze niet langer mij bekijken als een persoon die een beperking heeft, maar als iemand met coole weels ??

  “Lijkt mij een geweldige ervaring om daar mee te rijden ”

  Door Annette Bouman op 27 februari 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Helaas heb ik geen ervaring met de NINO ROBOTICS dus vandaar mijn lage waardering

   Reactie(s) op: “Lijkt mij een geweldige ervaring om daar mee te rijden ”
  • Door Vincent Hendriks op 01 maart 2017

   Hi Annette, Mocht je er eens een willen testen, dan laat maar weten. We hebben er twee staan. MvG Vincent Hendriks info@hendrikscare.eu

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *