Elektrische driewielfiets Cortes van Huka

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De driewielfiets Cortes van Huka heeft standaard een electro ondersteuning en geeft jou veel stabiliteit tijdens het fietsen. De ergonomische zitting geeft een fijne steun. De fiets heeft een lage instap van 36 cm, waardoor het makkelijk is op de fiets te komen. De vering van de fiets is in te stellen naar jouw voorkeur. De fiets, met een grote actieradius (75 km),  kan uitgerust worden met een extra parkeerrem en een bagagerek of andere (specifieke) aanpassingen. Je kunt de...

Lees meer

De driewielfiets Cortes van Huka heeft standaard een electro ondersteuning en geeft jou veel stabiliteit tijdens het fietsen. De ergonomische zitting geeft een fijne steun. De fiets heeft een lage instap van 36 cm, waardoor het makkelijk is op de fiets te komen. De vering van de fiets is in te stellen naar jouw voorkeur. De fiets, met een grote actieradius (75 km),  kan uitgerust worden met een extra parkeerrem en een bagagerek of andere (specifieke) aanpassingen. Je kunt de driewielfiets kopen vanaf € 4.450,- inclusief elektrische ondersteuning.

Met de bijgeleverde sleutel kan je zowel de fiets als de accu ontgrendelen. De Cortes heeft een Shimano STEPS middenmotor, die zorgt voor meer stabiliteit.

De maximale belasting is 150 kg. De fiets is in te stellen voor een binnenbeenlengte van 670 – 950 mm.

Voor de Cortes zijn meerdere accessoires beschikbaar, zoals een stokhouder of voetenbakjes.

Bekijk de Cortes via Huka.nl

Vind dealers

Je kunt een gratis proefrit aanvragen bij jou thuis, bij een fietsspecialist bij jou in de buurt of bij Huka in Oldenzaal, bel 05415 72472 voor het maken van een afspraak.

Lees minder

  • Elektrische driewielfiets Cortes van Huka
  • Elektrische driewielfiets Cortes van Huka
  • Elektrische driewielfiets Cortes van Huka
Elektrische driewielfiets Cortes van Huka

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *