Elektrische, opvouwbare rolstoel Zinger

Een elektrische rolstoel die je kan opvouwen? Ja, die bestaat. Deze Zinger is daar een mooi voorbeeld van. De stoel weegt maar 17,5 kilo en is gemaakt van 6061 aluminium: stevig maar ook zeer licht. Dit soort aluminium wordt in vliegtuigen en in schepen toegepast vanwege deze goede mechanische eigenschappen. Je kan de Zinger makkelijk inklappen en zo meenemen in de auto, trein of het vliegtuig. Je kan er 3 snelheden mee rijden en ook mee achteruit rijden. Op een...

Lees meer

Een elektrische rolstoel die je kan opvouwen? Ja, die bestaat. Deze Zinger is daar een mooi voorbeeld van. De stoel weegt maar 17,5 kilo en is gemaakt van 6061 aluminium: stevig maar ook zeer licht. Dit soort aluminium wordt in vliegtuigen en in schepen toegepast vanwege deze goede mechanische eigenschappen. Je kan de Zinger makkelijk inklappen en zo meenemen in de auto, trein of het vliegtuig. Je kan er 3 snelheden mee rijden en ook mee achteruit rijden. Op een volle accu kan ongeveer 13 km rijden en de laadtijd is 3,5 uur.

Als de Zinger opgevouwen is, past deze in elke kofferbak en kan in het vliegtuig/trein worden meegenomen. Dit is ideaal voor de doelgroep die nog graag uitstapjes en stedentrips maken of op vakantie gaan. De Zinger heeft een schommelende voetsteun. Hierdoor projecteert het lichaamszwaartepunt zich eerder boven het steunvlak bij het in- of uitstappen, zonder dat er extra handelingen voor nodig zijn. Dit maakt het in- en uitstappen makkelijker en veiliger.

De Zinger is verkrijgbaar in verschillende kleuren en te koop vanaf     € 2.275. Meer informatie over de Zanger lees je hier.

Scouters krijgt heel vaak de vraag waar je een elektrische rolstoel kunt huren. Er zijn niet veel bedrijven die dat doen. Een van onze scouters ging op onderzoek uit en vond dat de Zinger wel te huur is voor € 89 per week + € 40 voor het brengen en ook weer  40 voor het ophalen + een borg van € 150,-

Lees minder

 • Elektrische opvouwbare rolstoel Zinger
 • Elektrische opvouwbare rolstoel Zinger
 • Elektrische opvouwbare rolstoel Zinger
Elektrische opvouwbare rolstoel Zinger

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (4)

Gemiddelde beoordeling

4 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “REIS & KORTE AFSTANDEN ROLSTOEL”

  Door Jan van Groezen op 21 oktober 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Heb deze rolstoel aangeschaft voor mijn vrouw (met 8 jaar Parkinson) LET WEL......van dit model zijn TWEE uitvoeringen, de ZINGER met besturingshandels aan de zijkanten. En in de uitvoering 'JOYRIDER' met joystick besturing, deze laatste hebben wij gekocht. Bij deze Joyrider is achterop ook een extra bediening/besturings handvat leverbaar, welke zeer goed bevalt. Kortom voor in de stad, om mee te nemen in de auto een voortreffelijke rolstoel welke goed bevalt.

  “zeer tevreden met deze aanschaf”

  Door Bram op 12 april 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ideaal om mee te nemen in OV naar werk. Heel fijn dat deze stoel zo compact en licht is én dat hij mee mag het vliegtuig in. Dat scheelt veel gedoe met ter plekken iets huren.

  “Heel handig voor even”

  Door Sarah op 07 november 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  De Zanger heb k getest tijdens mijn zoektocht naar een elektrische rolstoel of ondersteuning voor mijn handbewogen rolstoel. De Zanger is makkelijk te bedienen en kan meer dan je zo zou denken. Het zitcomfort is minder dan een "echte" rolstoel en zou ik niet aanbevelen als je er de hele dag in moet zitten. Maar even iets bezoeken is prima. Verder is de stoel eenvoudig in/uit te klappen en makkelijk mee te nemen.

  “Handig om mee te nemen deze e-stoel”

  Door Carl De Vos op 22 februari 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik het voor dagelijks gebruik een e-stoel van OttoBock, deze weegt 130 kg, wat niet altijd handig is. Voor korte uitstapjes of om op bezoek te gaan bij vrienden heb ik mij deze Zinger e-stoel aangeschaft. Hij kan in een "gewone" auto meegenomen worden en door de wendbaarheid ook gemakkelijk om binnen te gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *