Elektrische rolstoel F5 Corpus van Permobil

De F5 Corpus is een elektrische rolstoel van Permobil die je naar achter kunt kantelen, zowel het zitvlak als de rugleeuning. De stijlvolle stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt voor jou op maat gemaakt. Met een volle accu kun je 25 tot 35 km vooruit. De F5 Corpus gaat maximaal 12 km/u.

Meer info bij Permobil

 • Elektrische rolstoel F5 Corpus van Permobil
 • Elektrische rolstoel F5 Corpus van Permobil gekanteld
Elektrische rolstoel F5 Corpus van Permobil

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (9)

Gemiddelde beoordeling

9 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “geweldig”

  Door Gezina Amstelveen-Holman op 13 september 2022

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  super rij elke dag 30 kilometer van Osdorp naar zaandam (tijdens de koffie opladen en terug naan amsterdam super

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 29 maart 2022

  Voor actuele prijzen, kun je beter op de site kijken van Permobil, wij vermelden wel prijzen, maar zijn richtprijzen, wij verkopen geen hulpmiddelen. Deze stoel staat bij Permobil op de site voor € 13.650, inclusief BTW

  “fijne stoel”

  Door Sip Ronner op 27 maart 2022

  graag een prijs kaartje van de F 5 RESENTE PRIJS GR SIP RONNER.

  “Voor buiten gebruik waardeloos”

  Door F.M. Rutgers op 25 juni 2021

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit

  Voor buiten gebruik is deze stoel ongeschikt. De electronica is niet waterdicht verpakt wat veel problemen oplevert. Ook loopt de stoel regelmatig vast door dat de antikiep wieltjes zo laag zitten dat deze de stoel verhinderen verder te rijden met als resultaat dat de stoel zich in in graaft. Ook het in de auto zetten levert door deze antikiep wieltjes problemen op. Bij het op rijden van het oprij plateau tillen deze de aandrijf wielen op en is het einde verhaal. Verder geeft de gebruiksaanwijzing informatie dat je niet op de openbare weg mag rijden, actieradius bij 27° graden slechts 22 km is en dat de stoel niet nat mag worden omdat anders het elektrisce systeem uitvalt en er brand kan ontstaan. Bij alleen maar buiten gebruik valt de stoel regelmatig in storing. Het bedieningspaneel is fraai, maar niet afleesbaar door de licht inval. Conclusie: voor binnen een superstoel voor actief buiten rijden onbruikbaar.

   Reactie(s) op: “Voor buiten gebruik waardeloos”
  • “laat hem geen regen of water zien !!”

   Door Mario v Mechelen op 30 juni 2022

   Ik ben een van de eerste die in 2015 de F5 kreeg .En kan zeggen er is over ea dingen niet nagedacht . Geen spatborden op achterwieltjes daardoor al ea keren motoren kapot gehad door sluiting oid . En daar sta je dan stoel deed niets meer 1x bij de reva 2x thuis .Dan opening tussen zitting en rug letterlijk water in mn bilspleet dus vuilnis zak er tussen . Dan spatborden voor als je de banden maar iets te hard op pompt dan raken ze de spatborden . Dan de dingen die wel goed zijn .Qua vering prima zeker omdat ik nogal wat pijntjes heb en hier in de wijk de eerste 300m soort van zelfcastijding is valt het met deze stoel tov oudere en andere reuze mee . Sturen doet hij prima .Qua accu prima zou iets meer mogen rijd zomers best wat stukken van +20km heerlijk relaxed . Dan Weet niet hoe het nu is met nieuwe maar wat meer aansluitingen oa usb voor telefoon .Een wegzet funktie maw dat je stoel zelf na een plaats rijd en terug als je hem nodig hebt . Een laadplaat ipv stekker met lader . een app die de storingen met codes aangeeft . En meer funktionalitijd in display .bv om je dingen thuis met google home te bedienen . we leven niet meer in de 80s oid .

  “Op zich een fijne stoel, alleen bij het naar voor of achteruit rijden bokt hij behoorlijk erg vervelend!”

  Door M.Vloet. op 27 november 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik vind de Permobil F5 een mooie en fijne stoel, alleen bij het naar voren of naar achteren rijden bokt hij behoorlijk waardoor je een onverwachte uitwijking naar links of rechts krijgt? Dit is géén prettige ervaring voor je rug!!! Zou fijn zijn als hier een oplossing voor zou zijn?

  “Op zich een fijne stoel, alleen bij het naar voor of achteruit rijden bokt hij behoorlijk erg vervelend!”

  Door M.Vloet op 27 november 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit

  Ik vind de Permobil F5 een mooie en fijne stoel, alleen bij het naar voren of naar achteren rijden bokt hij behoorlijk waardoor je een onverwachte uitwijking naar links of rechts krijgt? Dit is géén prettige ervaring voor je rug!!!

  “Zit heerlijk. Functies prima”

  Door Mevr. Van de Weijer op 14 juni 2019

  Design

  Absoluut niet tevreden over de Accu's. Het vorige model had een veel langere acceradius. Dit model rijd onder zeer goede omstandigheden nauwelijks 25 kilometer. Zwaardere accus kunnen niet geplaatst worden.!! Zeer spijtig!!

  “Wendbare rolstoel met mankmenten”

  Door Johan van den Boogaard op 29 januari 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  De F5 is een lekker wendbare rolstoel. Wel is het zo dat de achterwielen - mede door de voorwielaandrijving - ver naar achteren uitsteken. De besturing is niet geheel spatwaterdicht. Ik heb al een keer meegemaakt dat de F5 mij midden op een kruising tijdens een regenbui in de steek liet! Ook de hoofdschakelaar aan de achterkant van de rolstoel heeft nogal eens de neiging om spontaan om te slaan waardoor de rolstoel nergens meer op reageert. Verder is de vrijloop van de rolstoel erg slecht aangegeven. Deze bevindt zich aan de zijkant, aan de achterkant van de motoren, en is te zien als een klein, mechanisch schakelaartje. De standaard rugleuning van de F5 was voor mij geen oplossing. Permobil levert geen directe ortheses zodat het erg moeilijk en omslachtig wordt om goede aanpassingen aan de F5 te doen. Dit is wel mogelijk, maar dan moet het standaardframe van de F5 drastisch verbouwd worden! Waarom hier in de ontwerpfase van de F5 geen rekening mee gehouden is blijft mij verbazen...

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *