Elektrische rolstoelaandrijving SMOOV

Getest op het eerste Scouters Testival! De SMOOV one is een innovatieve elektrische rij ondersteuning die je eenvoudig aan en af kunt koppelen aan de achterkant van je handbewogen rolstoel. Makkelijk mee te nemen in een gewone auto of vliegtuig. De SMOOV weegt 7,2 kg, heeft een bereik van 20 km en rijdt zo’n 10 km/u. Door het flexibele wiel en de 360° zwenkbare vork rijd je eenvoudig over kleine drempels, stoepranden en andere oneffenheden. De SMOOV kan zelfs een...

Lees meer

Getest op het eerste Scouters Testival! De SMOOV one is een innovatieve elektrische rij ondersteuning die je eenvoudig aan en af kunt koppelen aan de achterkant van je handbewogen rolstoel. Makkelijk mee te nemen in een gewone auto of vliegtuig. De SMOOV weegt 7,2 kg, heeft een bereik van 20 km en rijdt zo’n 10 km/u. Door het flexibele wiel en de 360° zwenkbare vork rijd je eenvoudig over kleine drempels, stoepranden en andere oneffenheden. De SMOOV kan zelfs een helling van 16% aan.

Je kunt de accu gewoon opladen in elk normaal stopcontact en mooi meegenomen, je kunt je smartphone opladen via de USB-aansluiting op de accu van de SMOOV. Koppel je de SMOOV en je smart phone, dan heb je direct toegang tot de acculading en het bereik.

Op de website van de SMOOV vind je handige informatie over vergoeding, op welke rolstoelen de SMOOV past en de mogelijkheid om de SMOOV vrijblijvend uit te proberen. De SMOOV kost € 4990,00

 

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Makkelijk mee te nemen in auto en vliegtuig”

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 02 juli 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Op het eerste Scouters Testival mei 2019 werd de SMOOV getest door een aantal testers van het testteam. Omdat er alleen binnen kon worden getest geeft dit nog geen volledig beeld van de prestaties van de SMOOV, maar in zijn algemeenheid werd de SMOOV hoog gewaardeerd met een eindcijfer van 8,25 op een schaal van 10. De stabiele handbedieningsknop en het gewicht sprongen er positief uit qua ontwerp. "Binnenshuis gewoon een handbewogen rolstoel, maar buitenshuis worden mijn schouders en armen ontlast en kan ik de hond weer uitlaten, ga de SMOOV gelijk aanvragen." Je moet wel even wennen aan het remmen en manoeuvreren met je rolstoel. "Ben benieuwd hoe steile helling ik op kan."

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *