Elektrische sportrolstoel Turbo Twist Sport 3

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De Turbo Twist Sport is een elektrische sportrolstoel voor hockeyers, geschikt voor zowel de hand- als de T-stick speler. Je kunt maximaal 16 km per uur met de stoel. De aandrijfwielen bevinden zich in het midden, en daardoor draait de Turbo Twist snel om zijn eigen as heen, wel zo handig bij het sporten. De rolstoel weegt 100 kg inclusief de accu’s. Voor extra stabiliteit is de zitting laag geplaatst. Je kunt tijdens het sporten de vering blokkeren, zodat je...

Lees meer

De Turbo Twist Sport is een elektrische sportrolstoel voor hockeyers, geschikt voor zowel de hand- als de T-stick speler. Je kunt maximaal 16 km per uur met de stoel. De aandrijfwielen bevinden zich in het midden, en daardoor draait de Turbo Twist snel om zijn eigen as heen, wel zo handig bij het sporten. De rolstoel weegt 100 kg inclusief de accu’s. Voor extra stabiliteit is de zitting laag geplaatst. Je kunt tijdens het sporten de vering blokkeren, zodat je nog steviger zit in het heetst van de strijd. Meer informatie over de rolstoel vind je bij Mobility Products, de Nederlandse importeur van de rolstoel.

Info bij Mobility Products

Vele aanpassingen zoals een orthese, elektrische verstellingen, werkblad, beademingsapparaat of een speciale besturing kunnen worden gemonteerd op de Turbo Twist Sport.

Lees minder

  • Elektrische sportrolstoel Turbo Twist Sport 3
Elektrische sportrolstoel Turbo Twist Sport 3

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *