Elektrische step Tante Paula Maximilian II

De Tante Paula Maximilian II is een opvouwbare elektrische step. Handig aan de robuust ogende step is dat er een zitje op zit. De step Tante Paula Maximilian II is verkrijgbaar als snorfiets (25-30 km/u) en bromfiets (45 km/u, dan is een helm verplicht). De elektrische step Tante Paula Maximilian II kost ongeveer € 1.900,-. Je kan de elektrische step bestellen via verschillende Nederlandse webshops, ook tweedehands.

Bestel Tante Paula bij elektrischestep.nl

Op zoek naar een andere oplossing, zoals een loopfiets volwassenen? Bekijk de...

Lees meer

De Tante Paula Maximilian II is een opvouwbare elektrische step. Handig aan de robuust ogende step is dat er een zitje op zit. De step Tante Paula Maximilian II is verkrijgbaar als snorfiets (25-30 km/u) en bromfiets (45 km/u, dan is een helm verplicht). De elektrische step Tante Paula Maximilian II kost ongeveer € 1.900,-. Je kan de elektrische step bestellen via verschillende Nederlandse webshops, ook tweedehands.

Bestel Tante Paula bij elektrischestep.nl

Op zoek naar een andere oplossing, zoals een loopfiets volwassenen? Bekijk de onafhankelijke keuzehulp van Scouters over loopfietsen.

Meer informatie over de elektrische step lees je op de Duitstalige site van Tante Paula, de producent. Een elektrisch step wordt ook wel eens loopfiets volwassenen genoemd.

Lees minder

 • Step elektrisch Tante Paula Maximilian II
 • Step elektrisch Tante Paula Maximilian II
Step elektrisch Tante Paula Maximilian II

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (23)

Gemiddelde beoordeling

23 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Snel en goed ”

  Door De Cort LUC op 04 september 2021

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Gebruik die vooral als we weg zijn met camper , nu zoek ik nog iets voor vrouw ,ze valt met eltr fiets zo op vouwbare 3wieler ???

  “Gebruik de Paula Maximillian i.p.v. scootmobiel. Bevalt goed”

  Door Hans op 27 december 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik gebruik de Maximillian 2 als scootmobiel. Heb deze al ruim 10 jaar in bezit. De aanschaf werd vergoed door de gemeente. Verzekering ongeveer € 90,- per jaar (geel plaatje). Heb er een flightcase op maat bij laten maken en neem zo Tante Paula mee in het vliegtuig. Jammer dat het ding zo zwaar is en niet echt klein opvouwt. Ik wissel daarom het gebruik af met een Brompton vouwfiets voor de kortere afstanden. De Brompton neemt veel makkelijker mee. Nu na 10 jaar ben ik pas toe aan een nieuwe accu. Daar ben ik positief verbaasd over. Trouwens de Tante Paula heeft mij nog nooit in de steek geladen.

  “Tante Paula”

  Door Koos op 08 oktober 2019

  Mijn Tante Paula met nieuwe accu 's zijn naar 10 km al leeg weet iemand hoe dat kan ?

   Reactie(s) op: “Tante Paula”
  • “Tja”

   Door Yvonne op 13 december 2019

   Ik heb een duurdere accu en ik rij daar al 4 jaar mee rond, gemiddeld 25 km iedere dag. Goed opletten waar je hem koopt, niet bij Sonnenveldt in Doesburg die is veels te duur.

    Reactie op: “Tja”
   • “Goede vlotte uitstraling”

    Door Astrid Wals op 11 mei 2020

    Yvonne, waar kan ik dan een goede accu kopen , wil liever ook niet meer naar Sonneveldt

  Door Van der Meer op 13 augustus 2019

  Vandaag met een meneer gesproken en die krijg de Tante Paula vergoed van de gemeente Rijswijk in zuid-Holland hij rijd met bromfiets plaatje en GEEN kenteken dit ?

  • “nummer plaat”

   Door Koos op 08 oktober 2019

   Is het een blauwe of een gele plaat

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 07 augustus 2019

  Beste Max, Ik zocht even voor je op de site van het RDW en vond het volgende: "Een Certificaat van Overeenstemming (CVO) is het 'geboortebewijs' van een voertuig. Met het CVO kunt u aantonen dat het voertuig voldoet aan de gestelde toelatingseisen. Een CVO kunt u in Nederland aanvragen bij de voertuigfabrikant of de vertegenwoordiger daarvan." Ik denk dat je het beste de fabrikant / importeur kunt bellen, of het bedrijf waar je de step gekocht hebt. Klik voor de adresgegevens van de importeur op de link in de beschrijving van het hulpmiddel. Succes Elly Waaijer, redactie Scouters

  “ik zoek een origineel CVO voor het aanvragen kenteken”

  Door Max op 06 augustus 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  wie kan mij helpen aan een origineel CVO van een Tante Paula Maxilian 2 dit werd mij gevraagd voor het verkrijgen van een kenteke

  “Top”

  Door Jawad op 15 juli 2019

  Ik verkoop de mijne tante paula. Net nieuwe accus in iemand intresse

   Reactie(s) op: “Top”
  • “Prima accu”

   Door Janssen op 20 augustus 2021

   We rijden al jaren met tant paula bijde zijn van 2016 accu 's nog prima, banden. met een haaks verleng stukje geen probleem

  “ verzekering ”

  Door Elske op 23 maart 2019

  Verplicht een verzekering te neme bij deze step?

  Door AG de Jong op 09 oktober 2018

  Moeilijk om een reperateur te vinden als er iets stuk gaat. Heb zelf een Tante Paula maximilian maar kan geen reperateur vinden ,heb denk ik problemen met het motortje, lichtjes contact zijn aan maar verder doet ze niets .

  “Fijne step”

  Door Benmar op 29 juli 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Fijne step. Nieuwe accu voor zo,n 135 euro bij Eped Ede. Lastig banden op spanning houden.

  “Tevreden”

  Door Wilhelm franssen op 17 juli 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb hem nu 4 jaar en ben er zeer tevreden mee rij er mee op de camping en neem hem mee dan de race wedstreiden ma gaat super tot nu toe en is nog de eerste accu dus hoop tot zo blijft ga er namelijk nog een bij kopen

  Door Sanne Gooskens op 23 mei 2018

  Beste Henk de Vries, wat vervelend. Ons advies is om dit te geven aan het bedrijf waar u de step hebt gekocht. Zij kunnen u hierbij verder helpen en aangeven wat de eventuele oplossingen zijn. Veel succes gewenst, hopelijk komt u samen tot een goede oplossing! Hartelijke groet, Sanne Gooskens, Redactie Scouters

  “Handig in de stad”

  Door Henk de Vries op 16 mei 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb telkens de oplader stuk. Wat doe ik fout❓❓

  “Een leuk ding, rijd goed , maar waardeloze accu's”

  Door Astrid Wals op 16 maart 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ziet er leuk en stoer uit, heb hem in plaats van een scootmobiel maar de accu's zijn waardeloos elk jaar moet je nieuwe kopen van ongeveer 400 euro erg jammer.

   Reactie(s) op: “Een leuk ding, rijd goed , maar waardeloze accu's”
  • “mooi apparaatje”

   Door jim op 16 januari 2018

   degelijk ding, stoere uitstraling. uiteraard het grootste minpunt is altijd de accu, kiezen voor lood is iets meer dan 200 euro dat gaat nog, maar ja die gaan niet zolang mee. kiezen voor lifepo4 is al stuk beter, maar jeetje zeg 700 euro... en dan nog oplader erbij kopen, 80 euro... moet toch eens iets op uitgevonden dat accus gewoon 20 jaar meegaan dat zou prettig zijn. verder ben ik goed tevreden over de maximillius den tweede. [ook leuke naam zelfs]

  Door mw. W. op 20 juni 2016

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Bij dit mooie weer gaat mijn man op de elektrische fiets en ik op de step. Dan gaan we samen fietsen, dat is erg leuk. Je kan er ook een mooi stuk mee op pad. Ik rijd al 15 jaar op elektrische steps. Want een nadeel van deze Tante Paula is dat de step 46 kg weegt. Mijn vorige step woog minder en kon beter mee in de auto. Ook is deze vrij lang, waardoor de draaicirkel ook groot is. Er zit een turbo op de step, die heb ik afgeplakt. Dan schiet de step weg, dat is niet vertrouwd, zeker niet in drukke omgevingen. Als je artrose in je handen hebt, wordt het gas geven moeilijker. En je moet je evenwicht zelf goed kunnen houden, dat is wel echt belangrijk. Hoewel de kwaliteit over het algemeen goed is, heb ik wel veel pech gehad met de banden.

  • Door Clasien Boers op 03 juli 2017

   18 maanden geleden heb ik een step aangeschaft .Was er erg blij mee. Deze koste wel 3000 euro. Er zit een lipo batterij in. Nu na nog niet zoveel kilometers houdt deze er mee op . Het is een Tante Paula. Bij ons staat hij in de camper dus er wordt niet heel veel mee gereden. Ik denk dat de batterij versleten is .Moet toch niet kunnen.Kunt u mij zeggen waar ik deze kan laten nakijken. Hoop op een reactie want nu kan ik niet meer weg. Groeten Clasien

   • Door jim op 16 januari 2018

    hallo mevrouw, hebt u geen garantie meer dan? normaal is toch 2 jaar? in arnhem zit een bedrijf dat 2e hands lipo batterijen reviseert, dan bent u veel minder kwijt. en geregeld opladen verlengt de batterij en in verwarmde ruimte zetten snachts ook fijn voor de accu.

   • Door Erica Bouma op 10 juli 2017

    Beste Clasien Boers, wat een vervelende situatie. Ons advies is om dit te geven aan het bedrijf waar u de step hebt gekocht. Zij kunnen u hierbij verder helpen en aangeven wat de eventuele oplossingen zijn. Veel succes gewenst, hopelijk komt u samen tot een goede oplossing! Hartelijke groet, Erica Bouma Redactie Scouters

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *