Elektrische wielen e-drive van Decon

Als je een fijne handgedreven rolstoel hebt maar je kan net een helling of drempel niet op of een afstand niet afleggen, dan geven elektrische wielen je misschien de hulpaandrijving die je nodig hebt. De e-drive wielen zijn op vrijwel elke rolstoel te gebruiken. Je bestuurt je rolstoel met een joystick (de e-move wielen bestuur je door het wiel aan te duwen). De wielen wegen 7 kilo per stuk, dus je kan ze redelijk makkelijk afnemen en de rolstoel vervoeren. De...

Lees meer

Als je een fijne handgedreven rolstoel hebt maar je kan net een helling of drempel niet op of een afstand niet afleggen, dan geven elektrische wielen je misschien de hulpaandrijving die je nodig hebt. De e-drive wielen zijn op vrijwel elke rolstoel te gebruiken. Je bestuurt je rolstoel met een joystick (de e-move wielen bestuur je door het wiel aan te duwen). De wielen wegen 7 kilo per stuk, dus je kan ze redelijk makkelijk afnemen en de rolstoel vervoeren. De prijs is vanaf 6.500 euro voor een set van 2 wielen. De Decon e-drive wielen worden geïmporteerd door Mobility products en zijn verkrijgbaar bij thuiszorgwinkels. Meer informatie over de e-drive vind je op de Engelstalige website van de Zweedse producent Decon.

Meer info over e-drive

Het e-drive systeem is in een 20”, 22”, 24” of 26” uitvoering verkrijgbaar. Standaard wordt het e-drive systeem geleverd met een joystickbesturing of een begeleidersbediening. De begeleidersbediening kun je ook los bestellen. Het e-drive aandrijfsysteem past op bijna alle handbewogen rolstoelen.

Alternatieven vind je in de keuzehulp voor de beste elektrische aandrijving van jouw rolstoel.

Lees minder

 • Elektrische wielen Decon e-drive
 • Elektrische wielen Decon e-drive Attendant controller
 • Elektrische wielen Decon e-drive Joystick
Elektrische wielen Decon e-drive

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Compact en lichter dan de concurrent ”

  Door Linda op 15 september 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit

  Ik zocht een systeem waarvan ik de onderdelen wel zelf kon tillen. De Efix viel voor mij af omdat de wielen veel zwaarder zijn. Dit is echt een fijn compact systeem. De accu gaat best lang mee, is gemakkelijk aan je stoel te bevestigen dmv een tasje. De accu is eenvoudig met 1 hand uit het tasje te tillen en is snel opgeladen. Het systeem is eenvoudig in gebruik en (door een monteur) ook eenvoudig te programmeren naar je persoonlijke rijbehoeften. Nadeel is dat de controle kast duidelijk ontworpen is voor rechtshandigen. Hij kan wel links gemonteerd worden maar dan zit de knop om de snelheid op te schakelen aan de verkeerde kant waardoor je deze niet kan bedienen als je rijdt, of je moet je rechterhand erbij kunnen nemen. De joystick is van siliconen waardoor je goede grip hebt. Het systeem gaat niet super snel maar een stevige wandelaar houd je wel bij. Helaas is het niet zo krachtig als een elro, dat merk je vooral als je een afgeschuinde stoeprand op moet of een steile ramp, dat lukt niet. Verder nog geen vermogen te kort gekomen, ik ben heel erg blij met dit systeem. Nu een jaar en gebruik en nog nooit storing of stukken gehad.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten