Elektrische wielen Decon E-Drive Plus van Mobility products

Als je een fijne handbewogen rolstoel hebt maar je kan net een helling of drempel niet op of een afstand niet afleggen, dan geven elektrische wielen je misschien de hulpaandrijving die je nodig hebt.

De Decon E-Drive Plus wielen van Mobility products zijn op vrijwel elke rolstoel te gebruiken. Je bestuurt je rolstoel met een joystick in tegenstelling tot de e-move wielen, die bestuur je door het wiel aan te duwen. De wielen wegen 7 kilo per stuk, dus je...

Lees meer

Als je een fijne handbewogen rolstoel hebt maar je kan net een helling of drempel niet op of een afstand niet afleggen, dan geven elektrische wielen je misschien de hulpaandrijving die je nodig hebt.

De Decon E-Drive Plus wielen van Mobility products zijn op vrijwel elke rolstoel te gebruiken. Je bestuurt je rolstoel met een joystick in tegenstelling tot de e-move wielen, die bestuur je door het wiel aan te duwen. De wielen wegen 7 kilo per stuk, dus je kan ze redelijk makkelijk afnemen en de rolstoel vervoeren. De E-Drive Plus wielen bieden drie soorten bedieningen: De joystick voor de gebruiker, de standaard begeleiders bediening en de intuïtieve begeleiders bediening.  De Decon E-Drive Plus wielen worden geïmporteerd door Mobility Products en zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde rolstoel- of revalidatiewinkels. Meer informatie over de E-Drive Plus wielen van Decon vind je via de website van Mobility products

Het E-Drive Plus systeem is in een 20”, 22”, 24” of 26” uitvoering verkrijgbaar. Het e-drive aandrijfsysteem past op bijna alle handbewogen rolstoelen.

Alternatieven vind je in de keuzehulp voor de beste elektrische aandrijving van jouw rolstoel.

 

Functionaliteit / Prijs Decon E-Drive Plus
Bediening Joystick (zowel voor rolstoelgebruiker als voor begeleider mogelijk)
Extra breedte op de rolstoel + 4 cm (afhankelijk van type rolstoel)
Maximale afstand (actieradius) 15 km / 33 km met LI-ion accu
Snelheid 6 km/uur
Accu Ni-MH 24 V 6,7 Ah / Li-ion 25 V 11,8 Ah (optioneel)
Maximale hellingshoek Onbekend
Maximale obstakelhoogte Onbekend
Minimale rolstoelgewicht N.v.t.
Gewicht zwaarste onderdeel / totaal 6,4 / 16
Maximaal gebruikersgewicht 130 standaard / 150 kg Heavy Duty
Prijsindicatie Vanaf € 7800

Lees minder

 • Elektrische wielen Decon e-drive
 • Elektrische wielen Decon e-drive Attendant controller
 • Elektrische wielen Decon e-drive Joystick
Elektrische wielen Decon e-drive

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Compact en lichter dan de concurrent ”

  Door Linda op 15 september 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit

  Ik zocht een systeem waarvan ik de onderdelen wel zelf kon tillen. De Efix viel voor mij af omdat de wielen veel zwaarder zijn. Dit is echt een fijn compact systeem. De accu gaat best lang mee, is gemakkelijk aan je stoel te bevestigen dmv een tasje. De accu is eenvoudig met 1 hand uit het tasje te tillen en is snel opgeladen. Het systeem is eenvoudig in gebruik en (door een monteur) ook eenvoudig te programmeren naar je persoonlijke rijbehoeften. Nadeel is dat de controle kast duidelijk ontworpen is voor rechtshandigen. Hij kan wel links gemonteerd worden maar dan zit de knop om de snelheid op te schakelen aan de verkeerde kant waardoor je deze niet kan bedienen als je rijdt, of je moet je rechterhand erbij kunnen nemen. De joystick is van siliconen waardoor je goede grip hebt. Het systeem gaat niet super snel maar een stevige wandelaar houd je wel bij. Helaas is het niet zo krachtig als een elro, dat merk je vooral als je een afgeschuinde stoeprand op moet of een steile ramp, dat lukt niet. Verder nog geen vermogen te kort gekomen, ik ben heel erg blij met dit systeem. Nu een jaar en gebruik en nog nooit storing of stukken gehad.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *