Elektrische wielen e-move van Decon

Als je een fijne handgedreven rolstoel hebt maar je kan net een helling of drempel niet op of een afstand niet afleggen, dan geven elektrische wielen je misschien de hulpaandrijving die je nodig hebt. De wielen zijn op vrijwel elke rolstoel te gebruiken. Ze starten als je één of 2 hoepels aanzwengelt en je kan er tussen de 2 en 6 km per uur mee rijden (de Decon e-drive wielen bestuur je met een joystick). De prijs is vanaf 5.000 euro...

Lees meer

Als je een fijne handgedreven rolstoel hebt maar je kan net een helling of drempel niet op of een afstand niet afleggen, dan geven elektrische wielen je misschien de hulpaandrijving die je nodig hebt. De wielen zijn op vrijwel elke rolstoel te gebruiken. Ze starten als je één of 2 hoepels aanzwengelt en je kan er tussen de 2 en 6 km per uur mee rijden (de Decon e-drive wielen bestuur je met een joystick). De prijs is vanaf 5.000 euro voor een set van 2 wielen. De Decon e-move wielen worden geïmporteerd door Mobility products en zijn verkrijgbaar bij thuiszorgwinkels.

Meer info over e-move

Uniek aan de Decon e-move wielen is dat je ze met een laptop programmeert aan de hand van je kracht in je armen. Zo geven de wielen precies aan elke kant de hulpaandrijving die je nodig hebt. De wielen wegen ruim 6 kilo per stuk, dus je kan ze redelijk makkelijk afnemen en de rolstoel vervoeren.

Meer informatie over de e-move vind je op de Engelstalige website van de Zweedse producent Decon.

Alternatieven vind je in de keuzehulp voor de beste elektrische aandrijving van jouw rolstoel.

Lees minder

 • Elektrische wielen e-move van Decon Groningen
 • Elektrische wielen Decon e-move
 • Elektrische wielen Decon e-move gebruik 1
Elektrische wielen e-move van Decon Groningen

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (2)

Gemiddelde beoordeling

2 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Langzamerhand achterhaald design en stand van techniek. Door vele kabels en stekkers "houtje-touwtje¨ syteem”

  Door GJS op 21 april 2020

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  De bovenstaande zin zegt het eigenlijk al. Op uitdrukkelijk van de leverancier hiermee proefgereden. Was helaas niet enthousiast.. Er zijn aanzienlijke betere alternatieven

  “Bij goed gebruik van de instellingen, een geweldige éénhands hoepelondersteuning!”

  Door Annette Kranenburg op 14 april 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Helaas is de kracht qua duwondersteuning nooit aangemeten bij mij en mede daardoor is rechtdoor rijden niet te doen. Ik moet bijsturen met een been/voet. Vanwege kostenbesparing (neem ik aan van Welzorg) heb ik maar 1 modus wat niet voldoet aan mijn eisen. Zeker, naast het niet op maat ingesteld zijn van mijn duwkracht voor de hoepelondersteuning, is dit een gemiste kans. Op dit moment voldoen de E-move niet aan mijn eisen en kan ik er helaas niet voldoende voordeel uit halen. Dit leidt uiteindelijk naar nieuwe keuzes voor mij, welke opnieuw geld kosten. De grootste eis blijft een compacte, makkelijk mee te nemen rolstoel.Dat is het enige waar de stoel nu aan voldoet. De E-move voorziening is nu half geïntegreerd en werkt helaas niet naar mijn behoefte. Dat ligt niet aan deze goede uitvinding! Advies: Doen, deze wielen! Zorg er wel voor dat de wielen op jouw duwkracht worden ingesteld en zorg er voor dat 2 profielen krijgt (2 snelheden)! Laat de leverancier waar je van afhankelijk bent van dit product iets maken wat in de realiteit werkt voor je! Lees je goed in, qua mogelijkheden van de E-move wielen en zorg dat je de mogelijkheden ook krijgt zodat je de wielen optimaal kunt benutten.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten