Elektrische wielen Wheeldrive van Sunrise medical

Als je een fijne handgedreven rolstoel hebt maar je kan net een helling of drempel niet op of een afstand niet afleggen, dan geven elektrische wielen je misschien de hulpaandrijving die je nodig hebt. De Wheeldrive zijn op vrijwel elke rolstoel te gebruiken. Je kan je rolstoel op twee manieren besturen. Je gebruikt de grote ‘assist hoepel’ om je bij het hoepelen te ondersteunen op 3 niveaus, elk met specifieke rijeigenschappen. Je duwt de kleine ‘drive hoepel’ naar voren voor continue aandrijving in 3 snelheden. Een rolstoel...

Lees meer

Als je een fijne handgedreven rolstoel hebt maar je kan net een helling of drempel niet op of een afstand niet afleggen, dan geven elektrische wielen je misschien de hulpaandrijving die je nodig hebt. De Wheeldrive zijn op vrijwel elke rolstoel te gebruiken. Je kan je rolstoel op twee manieren besturen. Je gebruikt de grote ‘assist hoepel’ om je bij het hoepelen te ondersteunen op 3 niveaus, elk met specifieke rijeigenschappen. Je duwt de kleine ‘drive hoepel’ naar voren voor continue aandrijving in 3 snelheden. Een rolstoel met Wheeldrive wielen kan je niet besturen met 1 hand. De wielen wegen 11,5 kilo per stuk. De prijs is vanaf € 6.750 voor een set van 2 wielen. Meer informatie over de e-drive vind je op de website van producent Sunrise medical. De Decon e-drive wielen worden geïmporteerd door Mobility products en zijn verkrijgbaar bij thuiszorgwinkels.

Alternatieven vind je in de keuzehulp voor de beste elektrische aandrijving van jouw rolstoel.

Lees minder

 • Elektrische wielen Wheeldrive van Handicare via Sunrise medical
 • Elektrische wielen Wheeldrive van Handycare via Sunrise medical totaal
 • Elektrische wielen Wheeldrive van Handycare via Sunrise medical transport
 • Elektrische wielen Wheeldrive van Handycare via Sunrise medical gebruik
Elektrische wielen Wheeldrive van Handicare via Sunrise medical

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Wat ik voorheen kon lopen overbrug ik nu met de Wheeldrive”

  Door Sarah op 01 augustus 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik vind de Wheeldrive erg fijn, de techniek reageert heel fijngevoelig op ke handelingen. Wat ik voorheen kon lopen overbrug ik nu met de Wheeldrive. De uitstraling is wat hipper dan rijden met een joystick. De stoel wordt op dezelfde manier bestuurd als een handbewogen stoel. Minpuntje is dat de wielen best zwaar zijn, maar ook wel te begrijpen want alle techniek en batterij zit in het wiel. Fijn dat je geen 'gedoe hebt met meerdere hulpstukken aan je stoel monteren. Er zijn verschillende elektrische ondersteuningen, je moet kiezen wat bij jou lifestyle past. Wat ik zelf er fijn vind is dat er geen batterij of motor onder de zitting of aan de rug is gemonteerd, waardoor ik de rolstoeltas onder de zitting en het netje aan de rug niet kwijt ben omdat zowel de aandrijving en de batterij in de wielen is geïntergreerd. En of je nou hoepelt met een handbewogen stoel of met de Wheeldrive, beide handen zijn in beide gevallen bezet.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *