Fixeerplank Etac

Fixeerplank van Etac getest op het eerste Scouters Testival. Met deze fixeerplank kun je je groenten, vlees of brood makkelijker snijden met bijvoorbeeld één hand of als je een beperkte kracht in een of beide handen hebt. Op deze fixeerplank kun je ingrediënten vastklemmen en vastprikken. Als je meer ruimte nodig hebt en de prikkers niet handig zijn, kun je die ook naar beneden brengen of verwijderen. Met de klemsteunen kan ook een schaal, een rasp of een groter voedingsmiddel gemakkelijk...

Lees meer

Fixeerplank van Etac getest op het eerste Scouters Testival. Met deze fixeerplank kun je je groenten, vlees of brood makkelijker snijden met bijvoorbeeld één hand of als je een beperkte kracht in een of beide handen hebt. Op deze fixeerplank kun je ingrediënten vastklemmen en vastprikken. Als je meer ruimte nodig hebt en de prikkers niet handig zijn, kun je die ook naar beneden brengen of verwijderen. Met de klemsteunen kan ook een schaal, een rasp of een groter voedingsmiddel gemakkelijk op zijn plaats gehouden worden De prikkers zijn juist handig voor wat kleinere objecten, zoals vruchten.

De fixeerplank kost rond de € 50,00. Vind een dealer in de buurt via de site van Etac

of bestel on line bij Vegro

Ben je op zoek naar andere hulpmiddelen voor het huishouden ga dan naar:

Ik wil beter huishouden, eten en drinken

Lees minder

 • Fixeerplank Etac
 • Fixeerplank Etac

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Fixeert zeer stevig, handig”

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 02 juli 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Op het eerste Testival in mei 2019 werd ook deze fixeerplank uitgebreid getest. De meeste testers waren het erover eens, dat deze fixeerplank goed functioneert en een aantal andere hulpmiddelen overbodig maakt. En dat is fijn. Testers zijn enthousiast over de verstelmogelijkheden, maar missen wel een paar klemmetjes voor het fixeren van bakjes of slakommen. Eigenlijk zijn alle eigenschappen van dit hulpmiddel gewoon goed, een tester vindt de prijs wat aan de hoge kant.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *