Kwijlsjaal Honni

De kwijlsjaal Honni is een idee van Susan Nielsen. Zij ontwierp de Honni sjaal aanvankelijk alleen voor kinderen, maar zag al snel ook een mooie toepassing voor volwassenen met hetzelfde euvel. Alle Honni sjaals worden gemaakt van vocht absorberend materiaal. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende sjaals, effen of met mooie prints. Er is altijd wel een design wat bij jou past. Susan vertelde Scouters dat het niet echt als een slab is ontwikkeld, dus dat moet je er niet...

Lees meer

De kwijlsjaal Honni is een idee van Susan Nielsen. Zij ontwierp de Honni sjaal aanvankelijk alleen voor kinderen, maar zag al snel ook een mooie toepassing voor volwassenen met hetzelfde euvel. Alle Honni sjaals worden gemaakt van vocht absorberend materiaal. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende sjaals, effen of met mooie prints. Er is altijd wel een design wat bij jou past. Susan vertelde Scouters dat het niet echt als een slab is ontwikkeld, dus dat moet je er niet van verwachten. Maar voor vochtverlies uit de mond kan je deze sjaal gewoon de hele dag dragen, De Honni sluit met drukknopen aan de achterkant.

De Honni sjaal werd tijdens het Scouters on-line Testivalin 2020  uitgebreid getest, kijk voor de resultaten naar de testfilm hieronder.

Je kunt de Honni sjaal bestellen in diverse maten en designs op de site van Honni

Je koopt de sjaal voor kinderen tussen € 10 en € 15, sjaals voor volwassenen kosten rond de € 30

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Geweldige, schitterende en mooie praktische sjaals die gezien mogen worden en nog heel handig zijn ook. ”

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 11 november 2020

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  De Honni sjaal werd tijdens het on-line Scouters Testival in 2020 getest door Natascha. Een samenvatting van haar testresultaten: Het allerbelangrijkste; het geeft je jezelf terug rust in de kop en je hoeft je niet druk te maken dat je iets verliest waar een ander voor moet zorgen of je voor aangestoten wordt. Je doet ff zo en het is weer schoon en niemand die heeft wat gezien en ze zijn nog eens gaaf ook. De sjaal voelt veilig, niet verstikkend. Zelfs ik kan de sjaal met mijn spierspanningen om krijgen. De sjaal doet meer voor je dan je denkt. Schitterend, mooie maat, geweldige kleuren, conclusie een 10 met een griffel!

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *