Loopfiets volwassenen Next Step

Deze compacte loopfiets volwassenen genaamd Next Step is een loophulpmiddel als je erop uit wil maar niet zo lang kan lopen. De fiets is verkrijgbaar als tweewieler of driewieler en elektrisch. De loopfiets kan uit elkaar, zodat je die makkelijk mee kan nemen in het ov of de auto. De fiets kost ongeveer € 1.400 en is in Nederland te koop via Rollick.

Bestel loopfiets bij Rollick

Op zoek naar een andere loopfiets volwassenen? Bekijk de onafhankelijke keuzehulp van Scouters over loopfietsen.

 • Loopfiets volwassenen Next Step
 • Loopfiets volwassenen Next Step
 • Loopfiets volwassenen Next Step
 • Loopfiets volwassenen Next Step
Loopfiets volwassenen Next Step

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (8)

Gemiddelde beoordeling

8 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Super handig en makkelijk mee te nenen”

  Door Carolien Houmes op 16 januari 2020

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Sinds een week proef en is super zoveel vrijheid en met een extra wiel meer stabiliteit voor mijn vrouw die MS heeft. We hebben een elektrische bakfiets en is bijv voor winkel stop bij de deur en dan... Dit is de oplossing voor mensen die nog buiten willen bewegen. Heb een mooi cadeau gekregen op mijn verjaardag: een glimlach van mijn vrouw op de next step!

  “Geweldig”

  Door Hans van Oosten op 08 februari 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Kan nu weer ruim 6 km wandelen met mijn echtgenote. Met de rollator was dat niet mogelijk. Gemakkelijk uit elkaar te halen voor in de auto. En licht van gewicht met lage instap.

  “het ontwerp vraagt nog wat verbetering ”

  Door Madelief op 23 september 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Handig kleine loopfiets. Bij het achterwiel zit een rand waaraan IK mijn enkel een paar keer heb bezeerd. Loopt niet soepel. Wel fijn dat zowel het zadel als het stuur heel makkelijk te verstellen zijn.

  Door Corthouts Karin op 21 juli 2017

  Ik heb sinds een 3 weken een "wandelfiets" op proef en vind hem geweldig. Ik kan nu terug meer dan 2km wandelen, wat al meer dan 10 jaar geleden is. Nog wat zadelpijn maar dat gaat nog wel over met hem meer te gebruiken. Hier in België is het wel uniek maar voor veel mensen toepasbaar.

  “Fantastische loopfiets, die niet ivaliderend werkt; geeft alleen positieve reactie in de omgeving!!”

  Door Saskia Hazelhorst op 05 juni 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik gebruik hem al sinds 1997, voorheen was hij van Tromp en had hij een iets ander model. De huidige is lichter, in 2 delen te vervoeren en kan tegenwoordig ook met een motor geleverd worden. Heerlijk in gebruik, ik ga er overal mee naartoe en naar binnen, neem hem zelfs mee in het vliegtuig, tot aan de gate. Stuk minder invaliderend dan een rolstoel of scootmobiel. Bovendien ben je niet afhankelijk van degene die je duwt en neem hij minder plaats in dan een scootmobiel.En hij kan gemakkelijk mee in een gewone auto!

  “De Steady-Walk is een stabiele fiets ”

  Door Caroline op 10 mei 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb enige tijd geleden de driewiel variant (Steady-Walk) uitgeprobeerd. (Ik heb te weinig balans om op een loopfiets te zitten met 2 wielen). Ik vond het een hele stabiele fiets en de fiets rijdt heel soepel. Echter vonden mijn man en ik dat de fiets niet makkelijk te demonteren was en hij is niet makkelijk mee te nemen in het OV. Het zadel is erg hard maar wellicht is het nog mogelijk om er een ander zadel op te zetten als je tot aanschaf over gaat. Daarnaast is er ook nog een elektrische variant van de (Steady-Walk) te krijgen. Deze heet E-Steady Walk. De mensen die bij de firma Rollick werken zijn heel vriendelijk en flexibel.

  “Goede stabiele loopfiets.”

  Door Celeste op 26 april 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Hard standaard zadel, maar een erg stabiele, makkelijk demonteerbare loopfiets.

  “Geweldig! Ik kan weer zelfstandig bewegen, echte aanrader!”

  Door Wilma van Lunssen op 15 april 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik ben voor grotere afstanden afhankelijk van een rolstoel en een persoon die mij duwt, kleine stukjes loop ik met loopkrukken. Die krukken gaven na jarenlang gebruik lichamelijke klachten en ben op zoek gegaan naar een alternatief. De elektrische Next step: De 1e keer dat ik er op zat heb ik gehuild, ik voelde me vrij, onafhankelijk en niet gehandicapt. En de eigenaar Rein Kijlstra is een man die nog gevoel en begrip heeft voor mensen met een beperking, hij denkt mee, luistert en geeft je het gevoel dat je er nog toe doet. Deze loopfiets is in 1 woord geweldig en ik raad hem iedereen met een loopbeperking aan.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *