Loopfiets volwassenen NRGbike

Wil je erop uit maar kan je niet meer zo ver lopen? Deze loopfiets kan handig voor jou zijn. De NRGbike is klein en kan je daarom makkelijk meenemen op pad, ook in de auto bijvoorbeeld. Het zadel is in hoogte verstelbaar van 70 tot 90 cm en het stuur van 80 tot 115 cm. De loopfiets weegt maar 8 kg. De NRGbike kost € 495,- en kan je kopen bij de producent zelf of een verkooppunt bij jou in de...

Lees meer

Wil je erop uit maar kan je niet meer zo ver lopen? Deze loopfiets kan handig voor jou zijn. De NRGbike is klein en kan je daarom makkelijk meenemen op pad, ook in de auto bijvoorbeeld. Het zadel is in hoogte verstelbaar van 70 tot 90 cm en het stuur van 80 tot 115 cm. De loopfiets weegt maar 8 kg. De NRGbike kost € 495,- en kan je kopen bij de producent zelf of een verkooppunt bij jou in de buurt.

Bestel de NRGbike direct

Je kan de loopfiets voor volwassenen uitbreiden met een mandje, handschoenen en zuurstofleshouder. Ook kan je het zadel (laten) vervangen. Op de site van NRGbike lees je meer informatie over de loopfiets voor volwassenen.

Op zoek naar een andere loopfiets volwassenen? Bekijk de onafhankelijke keuzehulp van Scouters over loopfietsen.

Lees minder

 • Loopfiets NRGBike
 • Loopfiets NRGBike
 • Loopfiets NRGBike
Loopfiets NRGBike

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (2)

Gemiddelde beoordeling

2 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Superding , kan niet meer zonder”

  Door Esmeralde op 16 januari 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  De nrg bike geeft me een stuk meer bewegeningvrijheid Het is fijn dat iemand je kan duwen als je moe wordt Ook steppen met 1 been gaat prima En super dat hij vergoed wordt uit de basisverzekering als een eerste keus hulpmiddel niet volstaat Hij mag zonder probleem mee met openbaar vervoer en past in de auto als je stuur en zadel inklapt

  “Praktisch, wendbaar en volop in beweging”

  Door Tamara Schiedon op 05 oktober 2016

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb deze loopfiets gekocht, omdat ik moeite heb met langere tijd rechtop staan en dus ook met lopen. Tot nu bevalt ie prima. Licht, maar toch stevig. Makkelijk in de auto te zetten en er weer uit te halen. Maar het allerbelangrijkste is dat ik verder kan ' lopen' en ook nog eens pijnvrij!!

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site