Loopfiets volwassenen Q-go NXT Kersten

Deze kleine loopfiets volwassenen Q-go NXT van Kersten met 2 wielen is een handig loophulpmiddel als je erop uit wil maar niet zo lang kan lopen. De fiets weegt maar 9 kilo. Je kan de loopfiets in 2 delen makkelijk meenemen in de auto of het ov. De loopfiets is verkrijgbaar via Kersten, de producent, waar je contact op kan nemen voor meer informatie. De loopfiets was tot voor kort verkrijgbaar vanaf ongeveer € 500,-. Inmiddels is deze loopfiets niet meer...

Lees meer

Deze kleine loopfiets volwassenen Q-go NXT van Kersten met 2 wielen is een handig loophulpmiddel als je erop uit wil maar niet zo lang kan lopen. De fiets weegt maar 9 kilo. Je kan de loopfiets in 2 delen makkelijk meenemen in de auto of het ov. De loopfiets is verkrijgbaar via Kersten, de producent, waar je contact op kan nemen voor meer informatie. De loopfiets was tot voor kort verkrijgbaar vanaf ongeveer € 500,-. Inmiddels is deze loopfiets niet meer nieuw te koop, wellicht nog wel tweedehands. Kersten heeft twee nieuwe modellen, de Q-go Mezcla 1 en een verzwaard model de Q-go Mezcla 2.

Info over de loopfiets

Op zoek naar een andere loopfiets volwassenen? Bekijk de onafhankelijke keuzehulp van Scouters over loopfietsen.

Lees minder

 • Loopfiets Q-go NXT Kersten
Loopfiets Q-go NXT Kersten

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (6)

Gemiddelde beoordeling

6 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Héél tevreden over de loophulp; "men" is er nog niet aan gewend..lees mijn blog”

  Door Emmy op 03 augustus 2020

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  https://ervaringenmeteenloopfiets.wordpress.com

  “Prima loopfiets”

  Door Yvonne van Eck op 07 november 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Prima hulpmiddel, sinds 3 jaar in gebruik. Jammer dat er bij alle loopfietsen een standaard fietszadel opzit, je benen slaan veel verder uit waardoor een racezadel praktischer en comfortabeler is.

  “Een geweldig hulpmiddel ”

  Door Jos Bours op 20 maart 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Dik een jaar geleden aangeschaft, ik ga er weer opuit alsof er niks met me aan de hand is. De stad in, het bos in naar het museum. Meestal vermakelijk hoe mensen erop reageren,ook politie kende het nog niet, nu wel. Ik heb er voor mijn eigen gemak voor en achter een invalidesticker opgeplakt. Dat scheelt soms een hoop uitleg.

  “geweldige loophulp!”

  Door Madelief op 23 september 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb deze Loopfiets/ loophulp nu twee weken: ik ben er zó blij mee! Hij loopt soepel,zit prettig en ziet er ook leuk uit. In het begin wilde ik liever een mínder opvallende kleur, maar met het accepteren van de beperking vind ik de kleur prima. Het geeft me zoveel meer vrijheid! Een geweldig uitvinding! En de opmerkingen, zijn vaak positief en soms een beetje dom. Maar meestal komt dat doordat het een onbekend hulpmiddel is. Tip: na het uit elkaar halen van de fiets en weer in elkaar zetten, moet het zadel vrij hoog worden gezet,anders kan de pin niet worden aangedraaid.

  “super uitvinding als je niet goed meer kunt lopen en staan maar nog wel kunt"fietsen.”

  Door E.M Peeters op 04 maart 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ben weer mobiel,winkelen,op vakantie,een wandeling met mijn man ,museum bezoeken,reizen met de auto en trein alles is weer moge lijk.

  “superhandig past in mijn Renault Twingo”

  Door H. de Jong op 24 maart 2016

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  handige loopfiets met iets grotere wielen met groffer profiel, die daardoor ook goed functioneren op een bospad. Past doordat hij in twee delen uit elkaar gaat achter in mijn Renault Twingo. Licht van gewicht en bovendien vind ik de kleurstelling van deze ook stijlvol. Een hulpmiddel waardoor ik mobiel blijf. Ik neem hem bijvoorbeeld ook mee de roltrap op. Deze fiets is compact genoeg om in de stad en in winkels te manoeuvreren. Mijn tip: hang er een kopie van je GPK aan dat scheelt (eventuele) discussie met bewakers in overdekte winkelcentra. Verbeterpunt: als ie dubbel zou klappen zou ik hem ook in het openbaar vervoer mee kunnen nemen. Daar is de Van Raam loopfiets beter voor.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *