Mercado Real 9000 PLUS

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De Mercado Real 9000 PLUS heeft een stabiel en volledig gelast frame met soepele wielen en gemakkelijk te bedienen en veilige rem. Het frame is klein, maar biedt toch veel ruimte voor de voeten. Om het risico van omvallen te minimaliseren is het achter standaard langer dan voor. Het remsysteem met afzonderlijke rempoten en krachtig remrubber biedt maximale remwrijving op alle soorten ondergrond. De rem heeft een met de computer berekende hefboom en kan met zeer weinig kracht worden vastgezet....

Lees meer

De Mercado Real 9000 PLUS heeft een stabiel en volledig gelast frame met soepele wielen en gemakkelijk te bedienen en veilige rem. Het frame is klein, maar biedt toch veel ruimte voor de voeten. Om het risico van omvallen te minimaliseren is het achter standaard langer dan voor. Het remsysteem met afzonderlijke rempoten en krachtig remrubber biedt maximale remwrijving op alle soorten ondergrond. De rem heeft een met de computer berekende hefboom en kan met zeer weinig kracht worden vastgezet. Met het grote aanbod zittingen, rugsteunen, wielen, liftstangen en accessoires is het eenvoudig een functionele en comfortabele stoel samen te stellen.

  • Gasveer hoogteverstelling voor juiste zithouding
  • Zweeds kwaliteitsproduct
  • Door modulaire opbouw compleet aanpasbaar

Zijwaarts instappen

Met de REAL 9000 Plus is het makkelijk om zijwaarts af te stappen in een bed, rolstoel of op een toilet. Zet de stoel dichtbij en zet deze op de rem. Zet de zitting vervolgens op de juiste hoogte, klap de armsteun naar beneden en stap af. Inklapbare armsteunen zijn verkrijgbaar als optie.

Met de real 9000 plus kunnen de rugsteun, armsteunen, hoogte en zitting afzonderlijk aangepast worden.

Prijs 1.687,95 incl btw

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten