Obi maaltijdrobot van Focal Meditech

Obi – de meest recente maaltijdrobot

Op het eerste Scouters Testival maakten een groep testers kennis met de Obi. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol. Door de eenvoudige bediening is Obi erg intuïtief. de functionele bediening is snel aan te leren. Obi is een handzaam product met ingebouwde accu, dit zorgt ervoor dat je Obi overal kunt gebruiken. Heb je een verminderde arm- en/of handfunctie, waardoor je niet meer zelfstandig kunt eten, dan kan Obi een uitkomst zijn. Weer zelfstandig...

Lees meer

Obi – de meest recente maaltijdrobot

Op het eerste Scouters Testival maakten een groep testers kennis met de Obi. Obi is vriendelijk, intelligent en stijlvol. Door de eenvoudige bediening is Obi erg intuïtief. de functionele bediening is snel aan te leren. Obi is een handzaam product met ingebouwde accu, dit zorgt ervoor dat je Obi overal kunt gebruiken. Heb je een verminderde arm- en/of handfunctie, waardoor je niet meer zelfstandig kunt eten, dan kan Obi een uitkomst zijn. Weer zelfstandig eten in je eigen tempo en zelf bepalen welke hap je neemt.

Wil je meer weten over Obi, of wil je Obi zelf een keer uitproberen, kijk op de site van Focal

Andere hulpmiddelen voor gemakkelijker eten vind je via:
Ik wil beter huishouden, eten en drinken

Lees minder

 • Obi maaltijdrobot

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “De armen van de robot werken perfect”

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 02 juli 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Op het eerste Testival hebben een aantal van ons testteam de Obi uitgeprobeerd. Ondanks dat het niet altijd een hulpmiddel was, dat paste bij de bewegingsbeperking van de tester, sprak de Obi zeer tot de verbeelding. Als je niet zelfstandig kunt eten, maakt de Obi dat weer als een haalbaar doel. De bediening is heel gemakkelijk door twee knoppen, de Obi kan precies op jouw afmetingen afgesteld worden. Je hebt heel snel door hoe het werkt, de bediening is echt simpel. Een van de testers zou liever een grotere lepel zien, een ander vraagt zich af hoe de duurzaamheid is, is moeilijk te beoordelen, Obi oogt kwetsbaar. Maar iedereen is het er over eens, dat Obi je zelfstandigheid goed kan ondersteunen bij het eten, een uitkomst als je dat zelf niet meer zou kunnen met de meer traditionele aanpassingen van bestek en bord.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *