Open drinkbeker Sure-Grip van Vitility

De open drinkbeker Sure-Grip van Vitility is een open drinkbeker die er leuk uitziet en te koop is in mooie felle kleuren. En er is een volledig transparante kleurloze versie. Het kenmerk van deze beker zijn de ribbels, die de grip op de beker vergroten. Heb je verminderde kracht in je armen / handen of heb je last van onbedoelde bewegingen, dan kan deze beker je wellicht helpen om zelfstandig te drinken. De diepe groeven voorkomen wegglijden van de beker...

Lees meer

De open drinkbeker Sure-Grip van Vitility is een open drinkbeker die er leuk uitziet en te koop is in mooie felle kleuren. En er is een volledig transparante kleurloze versie. Het kenmerk van deze beker zijn de ribbels, die de grip op de beker vergroten. Heb je verminderde kracht in je armen / handen of heb je last van onbedoelde bewegingen, dan kan deze beker je wellicht helpen om zelfstandig te drinken. De diepe groeven voorkomen wegglijden van de beker en zorgen voor een goede comfortabele grip.

Deze bekers zijn goed stapelbaar. Aanvullend is er ook een opzetbaar handvat verkrijgbaar.  In combinatie met de ribbels een nog steviger grip.

Vitility heeft ook een bijpassende deksel. Het voorkomt lekken als de beker omvalt of scheef wordt gehouden. Hierdoor kan je de Sure-Grip ook gebruiken om liggend te drinken. De tuit heeft een opening van 4 mm en is geschikt voor dunne vloeistoffen, zoals koffie en thee. De kleur van de deksel verandert zodra de vloeistof in de beker warmer is dan 38°C.

Een tuitbeker is echter vaak niet de beste oplossing, vooral als je je snel verslikt. Omdat de tuit tijdens de slok in je mond blijft, sluit je je lippen minder en is er een risico dat je snel de vloeistaf achterin je keel krijgt. Ook voel je de temperatuur van de drank bij een tuitbeker niet goed, met alle mogelijke gevolgen van dien. Dus als het lukt kun je de beker beter zonder de tuitdeksel gebruiken.

Over deze Sure-Grip ribbelbeker en de accessoires kun je meer informatie lezen op de website van Vitility.

Ook online te bestellen bij Bol.com.

Prijs vanaf € 11,-.

 

Eigenschappen Sure-Grip Ribbelbeker

Ondersteunend

bij

Verminderde arm/hand-

kracht en -motoriek

Handvatten Geen

Ribbels zorgen voor

goede grip

Gewicht (gram) 58
Inhoud (ml) 200
Kan in magnetron Ja
Kan in vaatwasser Ja
Hete / koude

dranken

Heet en koud
Materiaal Polycarbonaat

 

Lees minder

 • Ribbelbeker Vitility
 • Beker extra grip Vitility
 • Ribbelbeker Vitility
 • Dekisel open drinkbeker Sur-Grip van Vitility
Ribbelbeker Vitility

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (2)

Gemiddelde beoordeling

2 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Niet echt geschikt voor warme dranken en vaatwasser”

  Door Henriet Planjer op 06 februari 2023

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Na 1 keer in de vaatwasser vertoont de beker barstjes. De beker lekt hierdoor. Als ik koffie in de beker schenk hoor ik het plastic kraken, ook hierdoor ontstaan er barstjes.

  “Houdt lekker vast en drinkt ondanks plastic prettig”

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 26 oktober 2020

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Tijdens Scouters Testival 2020, getest door lid testpanel, conclusie: Houdt lekker vast door die ribbels en drinkt, ondanks het plastic prettig. Voor een tremorhand zie ik niet echt een meerwaarde, vocht klotst er nog steeds overheen bij een normale vulling. Advies, halfvolle glazen nemen.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *