Pannenhouder van Daylife

Pannenhouder van Daylife:

Op het eerste Scouters Testival hebben we in de keuken de pannenhouder van Weerhandig getest. Een lastig probleem als je met één werkbare hand aan het koken bent is het roeren in een steelpan, want hoe fixeer je de pan? Dat kan met deze pannenhouder. Met de stevige zuignappen plaats je de pannenhouder naast de kookplaat of gasfornuis en kun je de steel- of koekenpan goed fixeren en roeren in de pan zonder het risico dat de...

Lees meer

Pannenhouder van Daylife:

Op het eerste Scouters Testival hebben we in de keuken de pannenhouder van Weerhandig getest. Een lastig probleem als je met één werkbare hand aan het koken bent is het roeren in een steelpan, want hoe fixeer je de pan? Dat kan met deze pannenhouder. Met de stevige zuignappen plaats je de pannenhouder naast de kookplaat of gasfornuis en kun je de steel- of koekenpan goed fixeren en roeren in de pan zonder het risico dat de pan wegglijdt. De pannenhouder is te koop voor  € 19.99.

De pannenhouder is te bestellen via de website van Weerhandig

Lees minder

 • Pannenhouder Weerhandig
Pannenhouder Weerhandig

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Draagy echt bij aan veiligheid in de keuken”

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 02 juli 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Op het eerste Testival mei 2019 hebben een aantal van het test team deze pannenhouder getest. Unaniem wordt de pannenhouder handig gevonden. Wel zijn de testers wat huiverig over de betrouwbaarheid van de zuignappen. Als deze hun werk niet goed doen is het een schijnveiligheid, En graag ziet een van de testers de pannenhouder in een andere kleur, bijvoorbeeld blauw.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten