Passieve tillift HeavyMOVE van JOYinCARE

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De passieve tillift HeavyMOVE van JOYinCARE is een specifieke tillift, die als je geen steun kunt nemen op een of beide benen en onvoldoende rompbalans hebt (ook wel Mobiliteitsklasse D of E genoemd) een oplossing biedt voor je transfers, ook als je een wat groter gewicht hebt. Deze lift mag tot maximaal 350 kg belast worden. Met de HeavyMOVE word je ‘passief’ getild vanuit een liggende of zittende houding. Je hoeft weinig mee te kunnen werken. Ook kun je na...

Lees meer

De passieve tillift HeavyMOVE van JOYinCARE is een specifieke tillift, die als je geen steun kunt nemen op een of beide benen en onvoldoende rompbalans hebt (ook wel Mobiliteitsklasse D of E genoemd) een oplossing biedt voor je transfers, ook als je een wat groter gewicht hebt. Deze lift mag tot maximaal 350 kg belast worden. Met de HeavyMOVE word je ‘passief’ getild vanuit een liggende of zittende houding. Je hoeft weinig mee te kunnen werken. Ook kun je na een eventuele val met deze lift van de grond getild worden.

Om fysieke overbelasting door het manoeuvreren bij degene die de lift bedient te voorkomen, is de HeavyMOVE standaard uitgevoerd met elektrische rijondersteuning. Die wordt bediend met een joystick die ook los in de hand te nemen is waardoor de bediener van de lift altijd dichtbij jou kan blijven tijdens het verrijden. De HeavyMOVE heeft een 4-punts juk, daaraan wordt de tilband met lussen vastgehaakt.

Ook de hoog/laag beweging en het spreiden / sluiten van de poten wordt elektrisch aangestuurd. De accu haal je uit de lift voor het opladen en plaatst deze in de mee geleverde acculader.

Realiseer je dat bij zwaardere mensen en soms afwijkende lichaamsmaten soms een tilband op maat nodig is. Dit kan het comfort voor jou tijdens de transfers enorm vergroten. De leverancier kan dit volgens de eigen website snel leveren.

Wil je meer informatie over de HeavyMOVE, bekijk dan de website van JOYinCARE.

Lees minder

  • Passieve tillift HeavyMOVE
  • Passieve tillift HeavyMOVE
  • Passieve tillift HeavyMOVE
Passieve tillift HeavyMOVE

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *