Passieve tillift Maxi Move van Arjo

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Met de passieve tillift Maxi Move van Arjo kun je volledig passief (Mobiliteitsklasse D en E) worden verplaatst naar of vanuit een bed, toilet, stoel of vanaf de vloer. Met de Maxi Move tillift kan getild worden tot een gewicht van 227 kg. Er is ook een uitvoering met extra lange tilarm, handig als je een grote elektrische rolstoel hebt of andere stoel waar je met een korte arm niet goed boven kunt komen. Maximale belasting van deze versie is...

Lees meer

Met de passieve tillift Maxi Move van Arjo kun je volledig passief (Mobiliteitsklasse D en E) worden verplaatst naar of vanuit een bed, toilet, stoel of vanaf de vloer. Met de Maxi Move tillift kan getild worden tot een gewicht van 227 kg. Er is ook een uitvoering met extra lange tilarm, handig als je een grote elektrische rolstoel hebt of andere stoel waar je met een korte arm niet goed boven kunt komen. Maximale belasting van deze versie is 130 kg.

De Maxi Move is standaard voorzien van een elektrische pootspreiding. De oplaadbare accu is uitneembaar en kan opgeladen worden in de bijgeleverde acculader. Alle bewegingen zijn te bedienen op de afstandsbediening, zodat degene die jou helpt bij de transfers altijd dicht bij jou kan staan.

De Maxi Move kan uitgerust worden met een elektrisch bedienbaar vierpunts kanteljuk. Met dit juk kun je heel gemakkelijk in de gewenste houding gebracht worden; rechtop zittend of half liggend en alle standen daartussen. Dit maakt ook het van de vloer tillen eenvoudig. Ook het goed positioneren in de stoel kost weging kracht. Word je liever getild met tweepunts tilbanden met lussen, dat kan ook met de Maxi Move. En er is een frame voor volledig liggend tillen.

Omdat de Maxi Move een verticale beweging maakt, is het ophangpunt van de tilbeugel een starre verbinding, de tilbeugel kan 360 graden gedraaid worden, maar schommelt niet. De lift heeft een groot verticaal bereik, handig als je vaak van de grond tilt.

Arjo heeft een breed assortiment tilbanden voor alle soorten ophangbeugels. Hier zie je een mooi overzicht met duidelijke foto’s en beschrijvingen van alle opties. Dus laat je goed voorlichten bij een passing of proefplaatsing. Tilbanden op maat gemaakt is ook altijd mogelijk, het gaat erom dat jij comfortabel verplaatst kan worden.Een ergotherapeut kan je daar natuurlijk bij helpen, en kan ook de aanvraag bij de WMO voor jou verzorgen.

Over de Maxi Move kun je meer informatie lezen op de website van de producent Arjo.

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *