Passieve tillift PowerMOVE van JOYinCARE

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Als je geen steun kunt nemen op een of beide benen en onvoldoende rompbalans hebt, kan een passieve lift een oplossing zijn voor je transfers.  Je wordt ‘passief’ getild vanuit alle liggende en zittende houdingen. Je hoeft weinig mee te kunnen werken. Er zijn veel soorten passieve liften, veel verschillende uitvoeringen, dus oriënteer je goed als je zo’n tillift nodig hebt.  Ook de tilbanden (de ‘zak’ waar je in hangt) zijn er in diverse uitvoeringen, maten, materialen en ze kunnen...

Lees meer

Als je geen steun kunt nemen op een of beide benen en onvoldoende rompbalans hebt, kan een passieve lift een oplossing zijn voor je transfers.  Je wordt ‘passief’ getild vanuit alle liggende en zittende houdingen. Je hoeft weinig mee te kunnen werken. Er zijn veel soorten passieve liften, veel verschillende uitvoeringen, dus oriënteer je goed als je zo’n tillift nodig hebt.  Ook de tilbanden (de ‘zak’ waar je in hangt) zijn er in diverse uitvoeringen, maten, materialen en ze kunnen vaak ook op maat worden gemaakt. De tillift die je hier ziet is de passieve tillift PowerMOVE van JOYinCARE, deze wordt meestal uitgevoerd met een elektrisch kanteljuk, waardoor je in de lift comfortabel van lig naar zit e.o. gekanteld kunt worden en gemakkelijk achterin je stoel terecht kunt komen. De PowerMOVE wordt geleverd in verschillende afmetingen (standaard en mini), dus ook altijd belangrijk om voor aanschaf of verstrekking de tillift in jouw eigen omgeving uit te proberen.

Ook kan de PowerMOVE uitgerust worden met een Flexjuk, dit juk is speciaal ontwikkeld om goed ondersteund in een toilet tilband getild te worden. Omdat bij het Flexjuk de beenslips van binnen naar buiten om de benen gaan, geven ze meer steun dan de ‘standaard’ toiletbanden en kan jouw verzorger beter bij jouw onderkleding. De standaard tilbanden passen overigens ook aan dit juk, dus vandaar de naam ‘Flex’. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen als je in een gewone toiletband teveel wegzakt. Je kunt altijd een ergotherapeut vragen je te ondersteunen in het uitzoeken van de beste combinatie voor jou. Alvast zien hoe het werkt, bekijk het filmpje.

Qua rijden bestaat de PowerMOVE in twee uitvoeringen, jouw hulpverlener kan de lift zelf manoeuvreren, is dat te zwaar dan is er een elektrische aandrijving door een touch&move systeem.

Wil je alle uitvoeringen bekijken van de PowerMOVE, ga dan naar de site van JOYinCARE
Dit soort tilliften kosten afhankelijk van uitvoering en accessoires rond de € 11.000

Ook vind je op Goed Gebruik veel filmpjes over transfers met passieve tilliften

Lees minder

  • Passieve lift PowerMOVE van JOYinCARE
  • Passieve lift PowerMOVE van JOYinCARE
  • Passieve lift PowerMOVE van JOYinCARE
  • PowerMOVE
Passieve lift PowerMOVE van JOYinCARE

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde producten