Passieve tillift Pro Advance van Joerns

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Met de passieve tillift Pro Advance van Joerns kun je volledig passief (Mobiliteitsklasse D en E) worden verplaatst naar of vanuit een bed, toilet, stoel of vanaf de vloer. De tillift is gemaakt van aluminium en is zonder gereedschap op te vouwen. Daardoor kan je de tillift relatief makkelijk rijdend meenemen, hoewel het geheel toch nog 32 kilo weegt. De poten van het onderstel spreid en sluit je met een voetpedaal. De hoog/laag beweging gaat elektrisch, gevoed door een accu....

Lees meer

Met de passieve tillift Pro Advance van Joerns kun je volledig passief (Mobiliteitsklasse D en E) worden verplaatst naar of vanuit een bed, toilet, stoel of vanaf de vloer. De tillift is gemaakt van aluminium en is zonder gereedschap op te vouwen. Daardoor kan je de tillift relatief makkelijk rijdend meenemen, hoewel het geheel toch nog 32 kilo weegt. De poten van het onderstel spreid en sluit je met een voetpedaal. De hoog/laag beweging gaat elektrisch, gevoed door een accu. De accu kan opgeladen worden met de bijgeleverde lader. De Pro Advance heeft een twee-punts ophanging. Door de boogvormige beweging van de tilarm, zit er enige beweging in de ophanging van het juk, daarom is het prettig als de rijbeweging langzaam ingezet wordt, anders schommel je een beetje.  De Pro Advance kan tot 155 kilo tillen.

Meer informatie kun je vinden op de website van de leverancier. Daar kun je ook de Pro Advance kopen voor € 5500,- inclusief tilband, maar exclusief BTW.

Lees minder

  • Passieve tillift Pro Advance van Joerns
Passieve tillift Pro Advance van Joerns

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *