Passieve tillift Viking L en XL van Lopital

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Meer informatie over Lopital.

De passieve tillift Viking L en XL hebben beide een grote tilcapaciteit, 250 kg, respectievelijk 300 kg. De Viking L weegt 40kg, de Viking XL 43kg, dus bij elkaar best een gewicht om te verrijden. De liften hebben extra grote wielen om het verrijden te verbeteren. Heeft de vloer een glad en hard oppervlak dan zou deze verrijdbare lift een oplossing kunnen zijn om met een hoger lichaamsgewicht volledig passief te worden verplaatst naar of...

Lees meer

Meer informatie over Lopital.

De passieve tillift Viking L en XL hebben beide een grote tilcapaciteit, 250 kg, respectievelijk 300 kg. De Viking L weegt 40kg, de Viking XL 43kg, dus bij elkaar best een gewicht om te verrijden. De liften hebben extra grote wielen om het verrijden te verbeteren. Heeft de vloer een glad en hard oppervlak dan zou deze verrijdbare lift een oplossing kunnen zijn om met een hoger lichaamsgewicht volledig passief te worden verplaatst naar of vanuit een bed, toilet, stoel of vanaf de vloer. Je hoeft daarvoor niet zelf mee te kunnen helpen tijdens de transfer, in vaktermen ook wel mobiliteitsklasse D en E genoemd.

Let wel goed op of het niet te zwaar is voor degene die de lift moet verrijden, is dat wel het geval dan zou je aan een plafondlift of een elektrisch aangedreven lift kunnen denken, bekijk daarvoor de Keuzehulp tilliften linkje maken.

Bij deze tilliften kan je gebruikmaken van verschillende tilbanden, afhankelijk van de actie die je moet uitvoeren, b.v. tillen, toiletgang, loopoefeningen. Ook is het mogelijk om vanaf de grond getild te worden, wat fijn is mocht je op de grond zijn gevallen. Met een specifieke loopbroek in combinatie met armsteunen kan je in de lift ondersteund ook loopoefeningen doen. De lift kan ook uitgebreid worden met een stretcher frame en een tilband voor liggend tillen, dan kun je horizontaal verplaatst worden. Bekijk het hele assortiment tilbanden van Lopital op “Tilbanden en Accessoires”

Over de passieve tillift Viking L en XL kun je meer informatie lezen op de website van Lopital. Via Lopital kun je een passing aanvragen om de lift een keer uit te proberen.

Lees minder

  • Passieve tillift Viking L en XL van Lopital
  • Passieve tillift Viking L en XL van Lopital
Passieve tillift Viking L en XL van Lopital

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *