PIXXO Loeplamp

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Informatie over de PIXXO Loeplamp

Heb je moeite met het lezen van de kleine lettertjes? Of kan je het fijne werk van je hobby’s niet meer goed zien? Dan zou de PIXXO Loeplamp handig kunnen zijn. De loeplamp heeft een stabiele voet, maar ook een tafelklem zodat ie overal stevig staat. En met de flexibele zwanenhals zet je het vergrootglas in de gewenste stand. De licht van de lamp is instelbaar in drie helderheidsniveaus, net wat je nodig hebt.  De...

Lees meer

Informatie over de PIXXO Loeplamp

Heb je moeite met het lezen van de kleine lettertjes? Of kan je het fijne werk van je hobby’s niet meer goed zien? Dan zou de PIXXO Loeplamp handig kunnen zijn. De loeplamp heeft een stabiele voet, maar ook een tafelklem zodat ie overal stevig staat. En met de flexibele zwanenhals zet je het vergrootglas in de gewenste stand. De licht van de lamp is instelbaar in drie helderheidsniveaus, net wat je nodig hebt.  De lens van 110 mm heeft een vergroting van 200% en 400% (12 dioptrie).

Het voetstuk heeft ingebouwde telefoon- en tablethouder. Dat kan handig zijn als je meerdere dingen tegelijk wilt doen. Bijvoorbeeld de papieren krant lezen en Googelen op je tablet.

Het opladen van de loep gaat via USB. Wil je wat mobieler zijn, dan kan je de lamp aansluiten op een oplader of een powerbank. De USB kabel, USB stekker, een reinigingsdoekje en een opbergdoos krijg je er bij.

Prijs

De PiXXO Loeplamp kost ongeveer € 50,-.
Bestel de PIXXO Loeplamp bij Bol

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *