Rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals

De rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals wijkt sterk af van de andere rietjes bekers. Kenmerkend is de lange slang (120cm) en klem waarmee je de slang aan je kleding kunt vastmaken. Daarom is de Hydrant handig voor liggend drinken, maar ook om altijd en overal drinken bij je te hebben zittend in je (rol)stoel.

Er kan een liter vloeistof in de beker, helaas geen warme vloeistoffen. De beker is transparant en heeft een duidelijke maattabel. Zo kun je eventueel...

Lees meer

De rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals wijkt sterk af van de andere rietjes bekers. Kenmerkend is de lange slang (120cm) en klem waarmee je de slang aan je kleding kunt vastmaken. Daarom is de Hydrant handig voor liggend drinken, maar ook om altijd en overal drinken bij je te hebben zittend in je (rol)stoel.

Er kan een liter vloeistof in de beker, helaas geen warme vloeistoffen. De beker is transparant en heeft een duidelijke maattabel. Zo kun je eventueel bijhouden of je genoeg drinkt. Deze drinkbeker kan je aan de (rol)stoel of bed hangen met de bijgeleverde ophangbeugel.

De slang is voorzien van een klem om deze aan je kleding vast te zetten. Met de flexibele slang van 120 cm heb je zittend in je rolstoel of zitkamerstoel maar ook liggend in bed dus de mogelijkheid om te drinken zonder hulp.

Aan het eind van de slang zit een mondstuk. Als je het mondstuk in je mond hebt genomen bijt je voorzichtig op het mondstuk en zuig je om te drinken. Het mondstuk sluit zichzelf als je deze loslaat en lekt niet. Zet je de fles boven je hoofd dan loopt er vanzelf vloeistof in de slang en hoef je om te drinken alleen op het mondstuk te bijten waardoor zuigen niet nodig is.

De Hydrant kan handig zijn als je weinig spierkracht hebt, last van ongewilde bewegingen en bij bewegingsbeperkingen of pijn.

De Hydrant kan in de vaatwasser, maar let op dan moet je wel eerst de slang en ventiel verwijderen. Deze onderdelen kan je alleen met de hand reinigen.

Over deze drinkbeker kun je meer informatie lezen op de website van de producent Holland Medicals.

Of koop de Hydrant online bij bijv.  Bol.com

of Able2.

De Hydrant kost € 31.

Eigenschappen  van de Hydrant

Ondersteunend

bij

Liggend drinken

en meenemen

van beker

Handvatten Geen, clip voor

bevestiging

Gewicht (gram) 35
Inhoud (ml) 1000
Kan in magnetron Nee
Kan in vaatwasser Ja, deels, zie tekst
Hete / koude

dranken

Geen warme

dranken

Materiaal Aluminium

BPA vrij

Lees minder

 • Rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals: doorzichtige beker met maatverdeling en lange drinkslang
 • Rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals bevestigd aan een rolstoel
 • Liggend in bed drinken uit de rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals
Rietjes drinkbeker Hydrant van Holland Medicals: doorzichtige beker met maatverdeling en lange drinkslang

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Te duur voor een kwalitatief matig voelend product.”

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 11 november 2020

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Getest tijdens het on-line Scouters Testival in 2020 door Ed. Samenvatting ingevuld testformulier: Mooi ding maar voor die prijs lijkt hij snel stuk te gaan, de degelijkheid is minder. Zittend in de stoel hulp nodig om de beker te bevestigen. Ook voor vullen en sluiten van de dop hulp nodig, maar daarna fijn in gebruik. Liggend drinken vraagt wel oefening, ben bang dat de slang om mijn nek draait. Schroefdop draaide beetje door.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *