Rollator Gemino 30 Comfort met Pluspakket van Sunrise Medical

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De Gemino 30 Comfort rollator met Pluspakket van Sunrise Medical is een lichtgewicht rollator. Deze rollator is specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik buiten, maar kun je ook prima binnen gebruiken. De wielen zijn wat groter dan bij de meeste rollators en zijn van een zacht materiaal om oneffenheden buiten te overbruggen. Deze rollator is stevig en heeft een breed en lang loopframe. Met deze combinatie loop je comfortabel, ook over oneffen terrein. Stoepranden, klinkers, een bospad of gewoon een drempel...

Lees meer

De Gemino 30 Comfort rollator met Pluspakket van Sunrise Medical is een lichtgewicht rollator. Deze rollator is specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik buiten, maar kun je ook prima binnen gebruiken. De wielen zijn wat groter dan bij de meeste rollators en zijn van een zacht materiaal om oneffenheden buiten te overbruggen. Deze rollator is stevig en heeft een breed en lang loopframe. Met deze combinatie loop je comfortabel, ook over oneffen terrein. Stoepranden, klinkers, een bospad of gewoon een drempel in huis. De grote wielbasis zorgt voor een stabiele rollator met extra loopruimte. De ruime zitting met rugleuning is comfortabel genoeg om even uit te rusten tijdens een wandeling. De Gemini 30 Comfort wordt standaard geleverd met een bagagemand, zitje met rugleuning en een kruk / stokhouder.

Stel je eigen rollator samen

De Gemino 30 Comfort wordt geleverd in zilvergrijs, saffierblauw of scarlet rood. Je kunt het pluspakket nog uitbreiden met diverse accessoires. In de prijslijst vind je een goed overzicht van alle maten en accessoires. Zeker de moeite waard om even goed te kijken en bedenken wat voor jou handig is, denk aan verlichting, houder voor paraplu, tafel, of zuurstoffles en nog veel meer.

Maten

De Gemini 30 Comfort rollator kun je volledig instellen op jouw lichaamsafmetingen. Deze rollator weegt 7.7 kg zonder mand. De mand is er met één hand gemakkelijk af / aan te klikken. Je kunt deze rollator gebruiken tot  een lichaamsgewicht van 150 kg. En is geschikt voor lichaamslengtes van 150 – 200cm.

De Gemino 30 Comfort is een echt buitenmodel van de serie Gemino rollators, ze zijn er ook met elleboogsteunen (de Walker modellen), specifiek voor kinderen en een model voor Parkinson-patiënten. Je leest er meer over op de site van Sunrise Medical

De Gemino 30 Comfort met Pluspakket koop je vanaf € 325.

Je kunt deze o.a. online bestellen bij Bol.com

Lees minder

  • Rollator Gemino 30 Comfort met Pluspakket van Sunrise Medical buiten op straat, vrouw met kind.
Rollator Gemino 30 Comfort met Pluspakket van Sunrise Medical buiten op straat, vrouw met kind.

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *