Rollator Gemino 60 van Sunrise Medical

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De Gemino 60 van Sunrise Medical is een lichtgewicht rollator. Deze rollator is specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik buiten. Daarom zijn de wielen groter dan bij de meeste rollators en zijn ze van een zacht materiaal om oneffenheden buiten te overbruggen. Deze  rollator is stevig en heeft een breed en lang loopframe. Met deze combinatie loop je comfortabel, ook over oneffen terrein. Stoepranden, klinkers, een bospad of gewoon een drempel in huis. De grote wielbasis zorgt voor een stabiele rollator...

Lees meer

De Gemino 60 van Sunrise Medical is een lichtgewicht rollator. Deze rollator is specifiek ontwikkeld voor intensief gebruik buiten. Daarom zijn de wielen groter dan bij de meeste rollators en zijn ze van een zacht materiaal om oneffenheden buiten te overbruggen. Deze  rollator is stevig en heeft een breed en lang loopframe. Met deze combinatie loop je comfortabel, ook over oneffen terrein. Stoepranden, klinkers, een bospad of gewoon een drempel in huis. De grote wielbasis zorgt voor een stabiele rollator met extra loopruimte. De ruime zitting is comfortabel genoeg om even uit te rusten tijdens een wandeling. De Gemini 60 wordt standaard geleverd met een mandje en zitje.

Stel je eigen rollator samen

De Gemino 60 wordt geleverd in zilvergrijs. Maar met diverse accessoires kun je er een kleurig eigen ontwerp van maken. In de prijslijst vind je een goed overzicht van alle maten en accessoires. Zeker de moeite waard om even goed te kijken en bedenken wat voor jou handig is, denk aan verlichting, houder voor paraplu, stok, of zuurstoffles en nog veel meer.

Maten

Je kan de rollator in twee frame-maten kopen (60 standaard en 60M). Verder kan deze rollator volledig ingesteld worden op jouw lichaamsafmetingen. Afhankelijk van het model weegt deze rollator 8.5, of 8.2 kg. Beide modellen kun je gebruiken tot  een lichaamsgewicht van 150 kg. En is geschikt, afhankelijk van de uitvoering, voor lichaamslengtes van 135 – 200cm.

De Gemino 60 is het echte buitenmodel van de serie Gemino rollators, ze zijn er ook met  elleboogsteunen (de Walker modellen), specifiek voor kinderen en een model voor Parkinson-patiënten. Je leest er meer over op de site van Sunrise Medical

De Gemino 60 koop je vanaf € 300.
Je kunt deze o.a. online bestellen bij Bol.com

Lees minder

  • Rollator Gemino 60 Sunrise in het bos
Rollator Gemino 60 Sunrise in het bos

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *