Elektrische rolstoel Zoom

Met de elektrisch rolstoel kan je alle ondergronden betreden: zand, modder, heuveltjes, hobbelige straten met tegels, noem maar op. De 4 wielen van de stoere rolstoel houden op elke ondergrond contact met de grond, dankzij de 4-wielaandrijving en de banden met grof patroon. Verkrijgbaar vanaf ongeveer € 13.650 euro, ook voor kinderen.

Meer info over de Zoom

En lees ook de site van de producent

De stoel is vooral goed buiten te gebruiken en uitstekend voor de natuur. De grove banden, uitvoering in felle...

Lees meer

Met de elektrisch rolstoel kan je alle ondergronden betreden: zand, modder, heuveltjes, hobbelige straten met tegels, noem maar op. De 4 wielen van de stoere rolstoel houden op elke ondergrond contact met de grond, dankzij de 4-wielaandrijving en de banden met grof patroon. Verkrijgbaar vanaf ongeveer € 13.650 euro, ook voor kinderen.

Meer info over de Zoom

En lees ook de site van de producent

De stoel is vooral goed buiten te gebruiken en uitstekend voor de natuur. De grove banden, uitvoering in felle kleuren en het naar achteren gekantelde kuipstoeltje, maken de Zoom een opvallende en stoere rolstoel. De stoel kan maximaal 20 km/u. Met een volle accu kan je maximaal 40 km vooruit (afhankelijk van de ondergrond waarop je rijdt). De Zoom is 75 cm breed. De stoel is verkrijgbaar in het zwart, met eventueel elders nog een andere kleur. De rolstoel kan mensen tot maximaal 100 kilo dragen. Hoog is de stoel 67 cm, breed 63 en lang 69 cm. De gebruikers van de Zoom zijn 4,5 tot 77 jaar oud en hebben de meest uiteenlopende beperkingen, aldus Remko Teunissen van Zoomability Nederland.

De rolstoel wordt door sommige gemeenten (deels) vergoed.

Lees minder

 • Rolstoel Zoom
 • Rolstoel Zoom
 • Rolstoel Zoom
Rolstoel Zoom

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (19)

Gemiddelde beoordeling

19 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  Door Elly Waaijer, redactie Scouters op 31 maart 2022

  Scouters verkoopt / verhuurt geen producten. Wij verzamelen en delen informatie over hulpmiddelen.

  “hebben jullie ook gebruikte staan ”

  Door freddy reichardt op 31 maart 2022

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  ook een zeer goedemorgen wou even vragen of jullie ook gebruikte rolstoelen hebben van zoom

  “Belachelijk duur !!!”

  Door Werner op 29 juni 2019

  Design
  Prijs

  Ziet er fantastisch uit maar onbetaalbaar duur. Waarom moet alles voor een gehandicapt persoon zoveel duurder zijn? Zelfde met de GENNY van Segway,de gewone Segway 9000€ maar met een stoeltje 17990€ Maak die mooi ogende ZOOM betaalbaar en de verkoop stijgt gegarandeerd met 70%

  “Geweldige machine”

  Door Niek op 14 februari 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb nu zo'n ruime twee jaar een Zoom. Door de MS moest ik veel missen wat vroeger zo vanzelfsprekend was, hond uitlaten, wandelen in het bos. Dat kan nu allemaal weer.

   Reactie(s) op: “Geweldige machine”
  • “Onbetaalbaar”

   Door Rik Lameyze op 19 augustus 2019

   zou er een willen kopen, maar hiervoor is er geen enkele tussen komst van het VAPH in België Vlaanderen. Een mindervalide die niet kan werken krijgt maximal 1000€ om een maand te leven. Wel samenwonend. Van dat geld kan u dit niet kopen ten zij iemand weet hoe je dat toch zou kunnen kopen. Ik woon in de Vlaamse Ardennen, prachtige streek. Waar de weg makkelijk 15 - 18% omhoog gaat. Maar er zijn er ook van 25%. Daar geraak je niet op. Op 10 maand tijd was mijn scooter al kapot. Zekeringen gesprongen in en uit de motor en batterijen kapot. Bedoeling is dat je er 6jaar mij rijdt. Och ja graag de hoogte in laagste stand.

    Reactie op: “Onbetaalbaar”
   • “hij is geweldig”

    Door rijnvos op 03 augustus 2021

    kijk op 2dehans daar vind je wel eens wat je zoekt qwickie of zoom of genny

  Door Loet op 22 juli 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik ben een van de gelukkige die de ZOOM tot zijn beschikking heeft, en ik kan iedereen het aanraden. Je kunt echt overal weer naar toe en mee doen. Alle vakantie gaat hij mee en zelfs op schoolreisjes gaat mijn ZOOM mee want dan ben ik gewoon een volwaardige deelnemer. En het mooiste is nog dat het gesprek ineens over je geweldige mooie machine gaat en niet over jou en je beperking. Wat hij ziet er ook gewoon stoer uit. Ik kom er mee in het bos, en nee echt niet alleen op de paden. En afgelopen week nog twee dagen bij katwijk op het strand. Geen enkel probleem!!! En trap op trap af, je moet het durven maar echt het gaat!

  “Geweldig! ”

  Door Jennifer op 25 maart 2016

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Een geweldig apparaat wat heel veel vrijheid geeft! Goed in gebruik, ook met een wat mindere handfunctie. Wij zijn zeer enthousiast!

  “Zoom gebruiker”

  Door Henk op 18 november 2015

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb de Zoom nu ruim een halfjaar in bruikleen van de stichting Als op de weg en wij zijn er ontzettend blij mee! Met de Zoom kunnen we weer lekker het bos in en uren over het strand banjeren en ik kan zelfs met mountainbikers mee door het bos. Sinds kort heb ik het draaibare kuipje, wat het in- en uitstappen erg makkelijk maakt. Opvallend is dat door de doordachte wielophanging rijden over ruig terrein geen enkele onverwachte stuurbeweging aan mijn toch al zwakke armen doorgeeft! De ogenschijnlijk eenvoudige constructie heeft zich al meerdere malen bewezen als uiterst duurzaam. De ergste stortregens, modderpartijen en ladingen zand deren de Zoom (en mij) niet. Het blijft mooi om de verbaasde blikken te zien van mensen die je op plekken zien waar ze geen rolstoel verwachten!

  “Big Smile”

  Door Richard Hogenboom van Big Smile Mobility op 11 november 2015

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Voordat ik zelf in aanraking kwam met de Zoom, was ik op zoek naar een vervoermiddel voor mijn 17- jarige zoon. Hij is rolstoelafhankelijk. We wilden zo graag een voorziening waarmee ook hij de vrije natuur in kon. We wonen dicht bij de kust en gaan graag even uitwaaien op het strand. Helaas kwamen we niet verder dan de boulevard en konden we geen lekkere wandelingen maken. We hebben verschillende voorzieningen uitgeprobeerd maar geen van hen was een multi inzetbaar vervoer middel, waarin hij zelfstandig kon rijden. Toen kwam ik in aanraking met de Zoom, een All-terrain voertuig. Gelijk bij de eerste testrit op het strand was het duidelijk, dit is het! Het was even onwennig maar al snel had hij door dat dit hem vrijheid gaf. Hij gaf gas en weg was hij met een Big Smile op zijn gezicht! Nu Zoomt hij over het strand en door de duinen, zelfs het mulle zand levert geen enkel probleem op. Als we met het gezin gaan fietsen, dan gaat hij op de Zoom. Op vakantie gaat hij ermee de bergen in, hij rijdt makkelijk over een bergpad met stenen en boomwortels. Dat is genieten! In het dagelijks leven kan je ermee naar de winkels en is het niet meer zoeken naar afritjes want stoepranden neem je met gemak.In de winter als er sneeuw ligt, zitten we niet meer aan huis gekluisterd want door de sneeuw met de Zoom gaat ook super.

  “Super”

  Door Edwin op 06 november 2015

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Sinds april in het bezit van de Zoom voor onze dochter Manon met spina bifida. Wat heeft ze er een bewegingsvrijheid bij gekregen. Dagje strand hoort er weer bij. Ook een ritje in het bos met broer op MTB is super. We gingen ieder jaar op vakantie naar Oostenrijk. Dit jaar voor het eerst de Zoom mee. Wat een uitkomst Manon kan zelf de berg op....

  “natuur wordt weer bereikbaar ”

  Door Hans op 03 november 2015

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik vind het heerlijk om de Zoom mee te nemen met de auto en elders de natuur te verkennen. Modder, zand, hellingen... je wereld is ineens weer zoveel groter. Ik monteerde een kleine 12v winch in de kofferbak en via uittrekbare oprijplaten trek ik de zoom volledig zelfstandig in en uit de auto. Stuur naar beneden en stoel los en hij past perfect.

  “De ZOOM is top!”

  Door Richard op 02 november 2015

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Als stichting ALSopdeweg! zijnde hebben wij vier mensen rondrijden met een ZOOM! Een fantastisch machine die je vrijheid, vertrouwen en actieradius geeft. De betrouwbaarheid, eenvoudige bediening en stabiliteit, samen met de geweldige service maakt de ZOOM tot een welkome aanvulling in ons "assortiment" om mensen met ALS kwaliteit van leven te bieden!

  “Genieten dankzij mijn Zoom”

  Door Hedy Marechal op 31 oktober 2015

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Wat een apparaat!! Ik heb hem nu zo'n half jaar en ben er elke dag superblij mee. Deze zomer in Oostenrijk de bergen op geweest, geen enkel probleem, zelfs met 4 mountainbikers mee en moeiteloos naar de top. Wandelen is weer feest, onze geliefde bossen heb ik in jaren niet zo goed kunnen doorkruisen als nu. Met een Springer eraan kan ik zelfs onze hond zelfstandig uitlaten. Dankzij de zoom kan ik zo goed als volwaardig met mijn gezin meedraaien v.w.b. het buitenleven waar we zo dol op zijn. Een hele goede investering voor mensen die alles uit het leven willen halen en daar wat hulp bij kunnen gebruiken.

  “The ultimate 4x4 wheelchair”

  Door Philippe & Joa op 31 oktober 2015

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  We took the Zoom up in the mountains. We covered more than 50 kms per day on trails, climbing 1000 meters uphill. We discovered place that we couldn't reach without the Zoom. The Zoom is the key to outdoor expériences.

  “Super!”

  Door AC op 31 oktober 2015

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik ben partner van een rolstoeler gebruiker. Ondanks sportief omgaan met rolstoel was er toch enorm veel weggevallen, bos, wandelingen, strand etc ook het hand in hand lopen is moeilijk. Nu met de Zoom is alles weer mogelijk. We genieten weer in het bos op heide en heerlijke wandelingen met de honden. Ook gaat de Zoom mee op vakantie wat de vakantie weer ontspannen maakt. Veel minder nadenken wat kan wel of niet....we gaan gewoon weer!! Toppie die Zoom!!

  “"Zoom gebruikster"”

  Door Anita op 29 oktober 2015

  Inmiddels ben ik al anderhalf jaar de trotse bezitster van de Zoom en zijn we samen "dikke vriendjes". De Zoom betekent voor mij ultieme vrijheid. Wat dat betreft is de slogan van de Zoom ook op mijn lijf geschreven: "een vrije geest in beweging". Als natuurmens gebruik ik hem vooral daar waar ik met een scootmobiel nooit kon komen - kriskras door de bossen, door het mulle zand, over de heide en maak ik mede dankzij de twee extra accu's die we er op hebben laten monteren HEEL veel kilometers. Uitwaaien en GENIETEN met hoofdletters!

  “Zoom gebruiker”

  Door Arnold op 29 oktober 2015

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Sinds mei 2015 heb ik een Zoom in bruikleen via de stichting Alsopdeweg. Ik heb dus ALS maar met dit apparaat kan en wil ik me overal vertonen. Met een beetje oefenen kom je overal het komt er vooral op aan om goed te doseren. Wat power heeft de Zoom genoeg. Als je wilt weten wat hij kan moet je maar eens kijken op YouTube

  “Zoom gebruiker”

  Door Remko op 29 oktober 2015

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Zelf heb ik MS. De Zoom is een geweldenaar in het buitengebruik! Ik gebruik de Zoom op vakantie, strand, heide, bos, super-/bouwmarkt, fietstocht met de kinderen en in de sneeuw. Met de draaibare stoel als optie is het gebruik nog gemakkelijker.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *