Rolstoelwielen Loopwheels van Multi Adapt

Tip van scouter Annemarieke: de Loopwheels. Dit zijn verende rolstoelwielen. In plaats van spaken hebben deze speciale wielen 3 veren gemaakt van carbon fiber (koolstof composiet). De as waaraan de veren zijn bevestigd, beweegt flexibel mee tijdens het rijden. Zo zijn de schokken tijdens het rollen minder groot. Loopwheels zijn verkrijgbaar vanaf € 1.249,- (exclusief btw) en in Nederland te koop bij Multiadapt.

Bestel Loopwheels

De verende wielen passen aan alle handbewogen rolstoelen met wielmaat 24 of 25 inch. Ze werken...

Lees meer

Tip van scouter Annemarieke: de Loopwheels. Dit zijn verende rolstoelwielen. In plaats van spaken hebben deze speciale wielen 3 veren gemaakt van carbon fiber (koolstof composiet). De as waaraan de veren zijn bevestigd, beweegt flexibel mee tijdens het rijden. Zo zijn de schokken tijdens het rollen minder groot. Loopwheels zijn verkrijgbaar vanaf € 1.249,- (exclusief btw) en in Nederland te koop bij Multiadapt.

Bestel Loopwheels

De verende wielen passen aan alle handbewogen rolstoelen met wielmaat 24 of 25 inch. Ze werken het best als je tussen de 50 en 120 kg weegt. Je kan de geveerde wielen in verschillende kleuren krijgen, voor gekleurde wielen betaal je € 35,- extra. Met de Loopwheels kan je met groter gemak over hobbels en oneffenheden in het wegdek rijden, vertelde Annemarieke. Verder raak je minder moe omdat je bij het voortbewegen van de rolstoel minder kracht hoeft te zetten. De verende wielen corrigeren ook onregelmatigheden in je eigen zithouding. Je kan de Loopwheels zowel buiten als binnenshuis gebruiken. Let op: het kan even wennen zijn!

Loopwheels vergen weinig onderhoud en zijn nauwelijks aan slijtage onderhevig. Ze bestaan immers slechts uit een paar onderdelen en hebben geen scharnierpunten. De carbon fiber en de speciale lijm die bij de bevestiging is gebruikt, maken de wielen niet alleen veerkrachtig maar ook duurzaam. De verende wielen passen aan alle handbewogen rolstoelen met wielmaat 24 of 25 inch. Ze werken het best als je tussen de 50 en 120 kg weegt.

Lees minder

 • Rolstoelwielen Loopwheels van Multi Adapt product 2
 • Annemarieke over het Loopwheels
 • Rolstoelwielen Loopwheels van Multi Adapt gekleurd
Rolstoelwielen Loopwheels van Multi Adapt product 2

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (14)

Gemiddelde beoordeling

14 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Deze Loopwheels zijn zo geweldig die moesten standaard op elke rolstoel zitten!!!!”

  Door Jan Jansen Reusel op 31 maart 2023

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Heb sinds donderdag 30 maart 2023 een nieuwe rolstoel en tracker maar moest even een aanpassing hebben om de Loopwheels erop te kunnen zetten. Ik heb meteen na de levering Harrie Meulenbroeks uit Hoogeloon gebeld en een half uur daarna stond Harrie in de werkplaats om de rolstoel even aan te passen. Harrie (Multiadapt) staat voor iedereen klaar en vind dit gewoon GEWELDIG. Harrie bedankt en tot ziens mvrg Jan & Door Jansen uit Reusel

  “GEWELDIG!!!!!!”

  Door Daniels op 17 november 2022

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb de Urban Loopwheels van de importeur uit Eindhoven (Harry) mogen uitproberen. WAT EEN UITMUNDENDE SERVICE VAN MULTI ADAPT Eindhoven en wat een SUBLIEME UITVINDING deze geveerde wielen!!!! Geen gestuiter meer in de rolstoel met handbike over klinkertjes en andere putten en hobbels in het wegdek. Deze wielen dat is een enorme aanrader voor rolstoel gebruikers. Scheelt echt heel veel in pijnklachten. Harry van Multi Adapt Eindhoven HARTELIJK DANK VOOR DE ENORM GOEDE SERVICE.

  “Ik wil de loopwheels nooit meer missen....”

  Door Jan Jansen op 21 april 2022

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb de nieuwste loopwheels nu al weer een langere periode en het gaat prima vooral minder rugklachten. Deze loopwheels zouden standaard op elke rolstoel moeten zitten, dan zouden veel mensen minder klachten ondervinden. Dit alles mede mogelijk gemaakt door de HR Meulenbroeks uit Hoogeloon. Groet Jan Jansen uit Reusel

  “Het gaat nog steeds goed met de nieuwe loopwheels....”

  Door Jan Jansen op 07 september 2021

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb nu een tijdje de nieuwste loopwheels en heb er een paar duizend km mee gereden..... Het gaat prima en geen last van mijn rug. Deze loopwheels moesten eigenlijk standaard op elke rolstoel geplaatst worden, scheelt een hoop ongemakken....

  “Ik wil de loopwheels niet meer missen.....”

  Door Jan Jansen op 28 juni 2021

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik wil na mijn ongelukje....Harrie heel hartelijk danken voor de snelle actie die hij heeft ondernomen na mijn telefoontje kon ik snel weer op pad. .... Ook namens mijn vrouw nogmaals heel veel dank. Groeten uit Reuselcity....

  “Ik ben er heel tevreden over, en wil ze niet meer kwijt.”

  Door Jan Jansen op 21 april 2021

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb de wielen nu al een tijd lang uitgeprobeerd en het gaat super. Ook zijwaardse beweging van de wielen is stukken minder, en rijd confortabel. Kortom ik wil de wielen niet meer kwijt, en heb er al duizenden km mee gereden, dus we gaan gewoon door.... Mvrgr Jan Jansen Reusel.

  “Ik ga nu de Loopwheels Urban (nieuwste loopwheels ) uit proberen”

  Door Jan Jansen op 01 januari 2021

  Het is een geheel nieuwe uitvoering, wat in de oude uitvoering nog 3 ovale sirkels had zijn nu halve sirkels (maan uitvoering. Ik ga ze uitproberen, maar het voelt na een paar dagen al heel anders. (beter en stabieler) Je hoort er nog wel van, groet Jan Jansen Reusel.

  “Gewoon geweldig zoals deze wielen werken in de praktijk!!!”

  Door Jan Jansen op 06 april 2020

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Beste mensen, Deze loopwheels had ik jaren eerder moeten kunnen gebruiken. Ik heb moeten praten als Brugman voordat ik ze vergoed kreeg vanuit de wmo, maar de aanhouder wint, en heb daarom nu minder last van mijn rug. Ik wens Harrie Meulenbroeks veel succes en hoop dat nog veel meer mensen gebruik mogen maken van de geweldige loopwheels. Mvrgr Jan Jansen Reusel.

  “Loopwheels ze zouden voor iedere rolstoelgebruiker beschikbaar moeten kunnen zijn!!”

  Door Miranda Kerkhof op 21 oktober 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik gebruik nu sinds een tijdje de loopwheels en wat verteld werd, je moet wennen enz, mocht ze een tijdje testen, maar dit was eigenlijk achteraf niet nodig, wat een verademing! Alle bobbels hobbels putten in de weg maakten dat als ik met de aankoppelbare ebike op pad ging weer thuis kwam met zoveel rug/ nekklachten dat ik er voor mijn lol niet meer opuit ging. Dus ik zeg, maak het voor iedereen mogelijk ze te testen/ ervaren en evt aan te schaffen gemeente! De gemeente (wmo) hier stond ervoor open, maar veel wmo consulentes weten niet wat loopwheels zijn of kunnen betekenen, denk dat dat stap 1 is zodat ze weten en ook het technisch kunnen zien wat het verschil met andere wielen is. Harry is hier aan huis geweest en heeft veel kennis, heb ze via Summit geleverd gekregen super goede service!

  “Super wielen”

  Door Agnes de Kruijf op 29 juli 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Aangezien ik mijn banden graag hard heb, stuiterde ik "vrolijk" in het rond. Sinds ik loopwheels heb stuiter ik niet meer, maar heb ik het gevoel dat ik in een goed geveerde Amerikaanse auto rij ; ) zeker met een freewheel ervoor. Ook met de handbike is het super comfortabel, en is niet meer een straf om over keitjes heen te rijden, kortom een echte aanrader. Nu even over Multi Adapt en Harrie Meulenbroeks, wat een geweldig mens met een goed oor voor je wensen en een geweldige service!!!

  “GE-WEL-DIG Wil ze nooit meer missen!”

  Door Wilma Helsper op 29 juni 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Wat een genot om een rit te maken met Loopwheels. Had ik ze maar eerder ontdekt! Zeer goede service van Multi-Adapt, Harrie Meulenbroeks. Bovendien vind ik de uitvinding sowieso goud waard. Geen pijn meer bij het maken van een rit met rolstoel inclusief MySkate (electrische aankoppeling). Kom niet meer "gebroken" thuis. De grootste hobbels neem ik zonder pijn en moeite. Waarom worden er überhaupt nog wielen zonder vering verkocht, geleverd en verstrekt bij een WMO voorziening zoals een rolstoel. Het is de hoogste tijd om bewustwording te creëren bij de gemeenten!

  “waarom niet eerder ontdekt, vering in handbewogen rolstoel”

  Door Andre Brethouwer op 26 juni 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Ik heb sinds 7 maart 2019 mijn eigen loopwheels, en wil ze nooit meer kwijt ! Ben ze tegengekomen op de Supportbeurs in Utrecht waar ik ze heb kunnen uitproberen op een niet alledaags parcours met hobbels en kuilen. Ik heb onmiddellijk een offerte aangevraagd en heb thuis en in mijn directe omgeving kunnen uitproberen. Werkelijk een verademing ! Ik problemen met mijn enkels, klopvoeten en daardoor last van twee hernia's in mijn rug die te opereren zijn vanwege mijn slechte mobiliteit. Nu krijg ik om de ong.2 jaar zenuwblokkades. Deze wielen maken het rijden in mijn rolstoel zoveel aangenamer, je blijft rijden in een recht spoor en alle ribbels en hobbels worden met het meeste gemak genomen . Was pas bij een concert waar alles mee dreunde van het geluid maar ik niet voelde in mijn rug door de Loopwheels. Ik heb veel medewerking gehad van Harry Meulenbroeks van Multi Adapt die werkelijk alles doet voor jou doet als klant op het gebied van het mooiste product voor je rolstoel ,LOOPPWHEELS !!!

  “Geweldig!”

  Door Tamara Dekker op 27 september 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Wat een positieve ervaring! Nooit gedacht dat ik zo relaxed kon rondrijden. Vooral met handbiken. Geen nare schokken meer in mijn nek of rug. De service van Harry Meulenbroeks van Multi-Adapt is ook top!!!

  “Loopwheels zijn dé uitvinding voor iedere rolstoelgebruiker, het rijden wordt een nieuwe ervaring. Ik wil ze niet meer missen!”

  Door Swiersvanroij op 14 april 2017

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit

  Ik heb de loopwheels iets langer mogen proberen en wat een straf was het om ze terug te geven. Ik heb hard ervoor moeten vechten voordat de gemeente toestemming gaf, het nut ervan inzag én totdat Kersten Revalidatietechniek ook de voordelen zag, maar dat was het dubbel en dwars waard. Makkelijker om te rollen, minder pijn door absorptie van de hobbels en bobbels in de weg. Ik wil ze nooit meer hoeven missen!

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *