Scootmobiel Scoozy

Deze ziet er flitsend uit he! De Scoozy is, zoals de producent zelf zegt: het alternatief voor de scootmobiel. Dit innovatieve elektrische vervoermiddel bestuur je met een joystick naast je, waardoor er veel ruimte voor je is. De Scoozy beschikt bovendien over automatische remmen. Vanaf 2018 verkrijgbaar, vanaf € 8.535,-

Meer info over Scoozy

Je kunt de Scoozy vanaf 2018 ook leasen. Je kunt met een volle accu standaard 40 km vooruit, je kunt de status van je accu daarbij bekijken...

Lees meer

Deze ziet er flitsend uit he! De Scoozy is, zoals de producent zelf zegt: het alternatief voor de scootmobiel. Dit innovatieve elektrische vervoermiddel bestuur je met een joystick naast je, waardoor er veel ruimte voor je is. De Scoozy beschikt bovendien over automatische remmen. Vanaf 2018 verkrijgbaar, vanaf € 8.535,-

Meer info over Scoozy

Je kunt de Scoozy vanaf 2018 ook leasen. Je kunt met een volle accu standaard 40 km vooruit, je kunt de status van je accu daarbij bekijken op een display. Met de Scoozy kun je in 2 standen rijden, maximaal 15 km/u. De afmetingen zijn: 1300 x 670 x 900 cm.

De Scoozy kan maximaal 120 kg dragen en is verkrijgbaar met verschillende extra’s zoals stoelverwarming, extra motor of accu en tassen.

Lees minder

 • Scootmobiel Scoozy
 • Scootmobiel Scoozy achterkant
 • Scootmobiel Scoozy remmen
Scootmobiel Scoozy

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (15)

Gemiddelde beoordeling

15 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  Door Mario Sgroia op 14 december 2021

  Can I get info in English price specs etc

  “Top Scoot waar je een hoop plezier van kan hebben”

  Door Jan Jansen op 25 april 2020

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Mijn ervaring is de proefrit die ik in Augustus 2019 heb gehad bij mij thuis en in het park. In het begin was het even wennen aan de besturing die vond ik zeer gevoelig,maar na een stukje gereden te hebben werd dat steeds beter samen met de medewerkster van Scoozy even door het park en van het pad af wezen crossen. Bediening vindt zeer eenvoudig op en af stappen gaat super kortom Top apparaat zit ook met smart te wachten tot 28-04-2020 dan wordt die van mij thuis bezorgd. (zal later nog een berichtje schrijven)

   Reactie(s) op: “Top Scoot waar je een hoop plezier van kan hebben”
  • “Super!! ik heb geen scootmobiel, ik heb een Scoozy”

   Door Bennie op 29 april 2020

   Ga ik opdoen maar de proefrit was al een sensatie, morgrn 30 april wordt het gebracht

  “Rijdt goed, stuurt slecht, is overgevoelig,ben 2 keer dwars op de weg gekomen”

  Door Ron duyser op 22 april 2020

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Zie boven Rijdt goed, stuurt slecht, is overgevoelig,ben 2 keer dwars op de weg gekomen

  Door James Lund op 09 maart 2020

  Do you sell in the United States. If so what is the cost and the shipping?

  “International Orders”

  Door Edwin Wityshyn op 29 november 2019

  Design

  Just wondering - are you considering selling Internationally? How does this scoot do in snow (more than 10 cm?) Are the batteries sufficient for -30°? I use Gel-Acid Classe 24 Batteries in my Invacare Comet Pro scooter, and in the winter, I use 2 x 80 Watt Battery Blankets to keep them from freezing overnight. So, if I were to order one (Northern Alberta, Canada), what cost would I be looking at. I am humbly offering to test one of your devices during one of Our Winters for you to see how it does (I had to try LOL!) Thanks for reading my randomly questionable email. I do love your design/power/speed, so I am totally captivated by this scooter. Kind Regards, Edwin Wityshyn edwin@ftsask.ca 001-780-721-7185 (Text/WhatsApp) Fort Saskatchewan, Alberta Canada T8L 3L9 001-780-998-4168 P.S. Do you have an English site? I can read German 70%, but Dutch just throws me off LOL. elw

  “Dat is nu het verschil tussen scoozy en belgie scoozy lost de problemen open belgie maakt meer problemen om als gehandicapte aan tussenkomst te geraken voor zorgkas !!”

  Door Tilley Jean -pierre op 12 januari 2019

  Ervaring heb ik nog niet kunnen opdoen

  “Ziet er leuk uit !! Maar wat is de prijs ??”

  Door Tilley op 10 januari 2019

  Design
  Prijs

  Die heb ik nog niet kunnenopdoen !!

  “Te kleine acceradius”

  Door B.swart op 21 juni 2018

  Design
  Gebruiksgemak
  Prijs

  Zonder bescherming voor,lijkt mij onprettig

  Door van Dorst op 25 maart 2018

  Is de stoel ook draaibaar mogelijk? Is er een mogelijkheid om het bovenlichaam beter te stabiliseren? Extra gordels? En is de Scoozy ook in België leverbaar, incl. proefrit?

  Door Scoozy op 17 juni 2017

  Hallo M.J. Rupsam-Lips, Op het moment zijn we dit prototype aan het klaarstomen voor gebruikers. Opmerkingen nemen we nog graag mee in die laatste verbeterronde. We zullen daarom ook eens goed bekijken of we jouw tip nog kunnen verwerken. Je kunt je via www.scoozy.nl/testrit opgeven voor een vrijblijvende testrit. Mocht u meer aan- of opmerkingen hebben, dan horen wij het graag! Met vriendelijke groet, Winnifred Noorlander, namens Scoozy

  • Door Rob op 10 juli 2017

   Is het mogelijk de joystick besturing ook aan de linkerkant te plaatsen? Noodzakelijk als je rechts niet zoveel meer kunt. Is het instappen veilig (evenwicht) als je geen stuur hebt om je aan vast te houden? Complimenten, ziet er wel heel mooi en snel uit!!! Zou daarom best wel ietsje harder mogen ;) Mijn Solo3 scootmobiel kan 19 km. Actieradus richting 60 km.

   • Door Scoozy op 21 juli 2017

    Beste Rob, De besturing links plaatsen is mogelijk. Bij de aankoop van Scoozy kan je daarvoor kiezen. De maximale snelheid is dan ook in te stellen. Het prototype nu kan maar 15km/h, maar het model wat volgend jaar op de markt komt kan 18km/h. De armleuningen van Scoozy kunnen aan beide kanten openklappen en dienen vervolgens als een veilige houvast voor het instappen. Mocht je nog meet vragen hebben, neem dan een kijkje op onze site. www.scoozy.nl . Met vriendelijke groet, Maarten Frijling (namens scoozy)

  Door M.J.Rupsam-Lips op 16 juni 2017

  Wat ik hierbij zie is dat er geen achteruitkijkspiegel op aanwezig is. Dat vind ik een minpunt want dat zit wel op een scootmobiel en is naar mijn gevoel een stuk veiliger als dit wel zou zijn. Bij mij, op een een splinternieuwe elektrische stoel , is deze ook niet en vind het prettig als ik weet wat er achter mij zit als ik van richting moet veranderen.

  • Door Scoozy op 24 november 2017

   Hi M.J. Rupsam-Lips, De achteruitkijkspiegels zijn optioneel, ze kunnen er dus gewoon op als u dat prettig vind. Fijne dag!

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *