Smart Phone SimPhone 5

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De SimPhone 5 is een smart phone speciaal vormgegeven om beter overzicht te hebben en makkelijke bediening te garanderen voor jou als je je wat minder zeker voelt in de bediening van digitale producten. Het grote beeldscherm van deze Android (versie 10) smartphone en indeling van functies leer je heel gemakkelijk. Met de SimPhone kun je uiteraard telefoneren, maar ook fotograferen en navigeren. Ook zit er een handige geheugenhulp in en kun je deze smart phone als sociaal mobiel alarm...

Lees meer

De SimPhone 5 is een smart phone speciaal vormgegeven om beter overzicht te hebben en makkelijke bediening te garanderen voor jou als je je wat minder zeker voelt in de bediening van digitale producten. Het grote beeldscherm van deze Android (versie 10) smartphone en indeling van functies leer je heel gemakkelijk. Met de SimPhone kun je uiteraard telefoneren, maar ook fotograferen en navigeren. Ook zit er een handige geheugenhulp in en kun je deze smart phone als sociaal mobiel alarm gebruiken. Je kiest zelf welke functies je gebruikt.

Eén jaar gratis smartphonehulp

Als jij een SimPhone 5 koopt, heb je standaard één jaar gratis smartphonehulp om jou te helpen de smart phone naar jouw behoefte in te richten en weet je het even niet meer hoe het zat, kun je gewoon weer bellen.

Optioneel een SOS knop

Zonder meerkosten kun je de SimPhone 5 ook kopen met een SOS functie voor alarmering. In geval van nood kan je dan een alarm-oproep en / of SMS-bericht (inclusief informatie over de locatie van de SimPhone) verzenden naar een of meer vooraf ingestelde nummers.

Eenvoudige menustructuur en grote knoppen

Reguliere smartphones proberen zoveel mogelijk apps in één scherm te laten passen. Bij de SimPhone 5 is dit anders. Deze smart phone heeft maximaal 8 apps per scherm. Dat zorgt voor structuur en houvast. En makkelijk te bedienen, je tikt er niet zo snel naast. Je past de knoppen naar wens aan, de functies die je vaak gebruikt zet je op het eerst scherm. Naast telefonische ondersteuning kun je ook een SimCoach inschakelen om jouw indeling op maat te krijgen. Door de handige ‘hulp-op-afstand’ app kan de SimCoach als dat nodig is en jij het toestaat zelfs de bediening van je SimPhone op afstand overnemen.

Zoomfunctie

Op de SimPhone zit ook een in- en uitzoomfunctie. Overal kan je door middel van duim- en wijsvinger in- en uitzoomen. Ook is het mogelijk om foto’s beter te bekijken door ze te vergroten of te verkleinen.

Wat kost de Simphone

De SimPhone 5 kost inclusief een jaar lang ondersteuning € 299,-. Prijs is exclusief sim kaart.

Meer weten?

Ga naar de website van Simpc

Wil je de SimPhone 5 direct online bestellen, dat kan bij Simpc en Bol.com

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *