Soft Tilt via Health2Work

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Kun jij jezelf niet omdraaien in bed, dan is de Soft Tilt via Health2Work wellicht een oplossing voor jou. De Soft Tilt is een systeem, dat je automatisch van je ene zij (30°), naar je rug en naar je andere zij (30°) kan draaien. De frequentie van draaien kan individueel ingesteld worden en kan zo bijdragen aan een goede nachtrust met minder risico op doorligplekken. Het draaien gaat heel rustig, de meeste gebruikers zijn snel gewend aan deze geautomatiseerde draaiondersteuning....

Lees meer

Kun jij jezelf niet omdraaien in bed, dan is de Soft Tilt via Health2Work wellicht een oplossing voor jou. De Soft Tilt is een systeem, dat je automatisch van je ene zij (30°), naar je rug en naar je andere zij (30°) kan draaien. De frequentie van draaien kan individueel ingesteld worden en kan zo bijdragen aan een goede nachtrust met minder risico op doorligplekken. Het draaien gaat heel rustig, de meeste gebruikers zijn snel gewend aan deze geautomatiseerde draaiondersteuning. Als het systeem eenmaal ingesteld is op jouw specifieke wensen, kan met één druk op de knop het systeem aan of uitgezet worden. Een tweede optie is de wieg-stand, kan een rustgevend effect geven.

Het systeem kan ook gebruikt worden met een handbediening, als deze gebruikt wordt kun je tot 60° op je zij gedraaid worden, kan gemakkelijk zijn voor degene die jou verzorgt, maar kan ook fijn zijn voor jou, omdat de beweging heel gelijkmatig wordt uitgevoerd en er niet aan jouw lichaam gedraaid / geduwd wordt.

Het systeem wordt gemonteerd op het frame van je bed, zodat je ook de rug- en beenverstellingen kunt blijven gebruiken tijdens het draaien van de Soft Tilt. De Soft Tilt kan niet op alle bedden gemonteerd worden, dus vraag eerst goed bij Health2work of het past bij jouw bed. Je matras wordt op het bedframe met Soft Tilt geplaatst. Een ergotherapeut kan je helpen deze combinatie aan te vragen bij de zorgverzekeraar.

De Soft Tilt kan gebruikt worden tot een gewicht van 165 kg, is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar, of met een lengte van een 12-jarige.

Meer informatie vind je op de site van Health2Work:

Lees minder

  • Soft Tilt
Soft Tilt

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *