Stalift ISA Compact van Invacare

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

De stalift ISA Compact van Invacare helpt je vanuit een zittende positie tot stand en van stand tot zit. Grofweg is dit hulpmiddel geschikt voor mensen die niet zelf op kunnen staan, maar wel tot een staande positie gebracht kunnen worden, enig gewicht op tenminste een been kunnen houden en enige rompbalans hebben. In vaktermen ook wel mobiliteitsklasse C genoemd. Mocht je last hebben van je schouder(s) moet je opletten dat de tilband niet te veel richting je oksels schuift...

Lees meer

De stalift ISA Compact van Invacare helpt je vanuit een zittende positie tot stand en van stand tot zit. Grofweg is dit hulpmiddel geschikt voor mensen die niet zelf op kunnen staan, maar wel tot een staande positie gebracht kunnen worden, enig gewicht op tenminste een been kunnen houden en enige rompbalans hebben. In vaktermen ook wel mobiliteitsklasse C genoemd. Mocht je last hebben van je schouder(s) moet je opletten dat de tilband niet te veel richting je oksels schuift en extra druk geeft op je schoudergewricht(en). Soms helpt het om de tilband te sluiten met een buikband, zodat de band minder omhoog schuift.

Uniek aan deze stalift is de uitschuifbare hefarm en de kantelbare en in hoogte verstelbare kniesteun. Met deze verstellingen kun je de lift tot op zekere hoogte individueel aanpassen.

Je kunt de ISA Compact gebruiken in combinatie met een tweepunts tilband voor een transfer van zit naar stand en van stand naar zit. Voordeel daarvan is, dat je zelf nog wat mee kunt mee bewegen, zover dat binnen jouw mogelijkheden behoort. Ook handig voor een transfer naar en van het toilet. Degene die jou helpt kan eenvoudig in staande positie jouw kleding aan / uit doen.

De ISA Compact kan ook in combinatie met een vierpunts tilband gebruikt worden, dan gaat de transfer van zit naar zit en blijf je ook tijdens de transfer in een zittende positie. Deze methode is minder geschikt voor het aan- uitkleden.

De ISA Compact heeft een relatief kleine wielbasis en is geschikt voor gebruikers met een maximaal gewicht van 140 kg. De hoog / laag beweging en pootspreiding wordt gevoed door een accu. Deze accu moet regelmatig opgeladen worden in de bijgeleverde acculader. Met een nieuwe accu kun je zo’n 80 keer een transfer maken.

Meer informatie kun je vinden op de website van Invacare. De De stalift ISA Compact van Invacare kost rond de € 3600.

Lees minder

  • Stalift ISA Compact van Invacare
  • Persoon wordt verplaatst met stalift ISA Compact Invacare
Stalift ISA Compact van Invacare

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *