Stalift Smove van JOYinCARE

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Stalift Smove van JOYinCARE

Als je nog steun kunt nemen op een of beide benen en voldoende rompbalans hebt, kan een stalift een oplossing zijn. Vooral voor transfers van bed naar (rol)stoel of het toilet. De lift helpt je via een band achter je rug omhoog en als je bijna staat trek je jezelf naar een staande positie. Omdat je dan staat is het wassen, wisselen van incontinentiemateriaal, maar ook het aan- en uittrekken van kleding makkelijker.  Omdat je in...

Lees meer

Stalift Smove van JOYinCARE

Als je nog steun kunt nemen op een of beide benen en voldoende rompbalans hebt, kan een stalift een oplossing zijn. Vooral voor transfers van bed naar (rol)stoel of het toilet. De lift helpt je via een band achter je rug omhoog en als je bijna staat trek je jezelf naar een staande positie. Omdat je dan staat is het wassen, wisselen van incontinentiemateriaal, maar ook het aan- en uittrekken van kleding makkelijker.  Omdat je in een stalift nog actief kunt zijn wordt zo’n lift ook wel een ‘actieve lift’ genoemd.

De Smove van JOYinCARE is zo’n stalift, de lift brengt je omhoog in zo’n snelheid, dat als je nog spierkracht in je benen hebt, je actief mee kunt bewegen en komt voor de meeste gebruikers in een echte staande positie uit. De handvaten zijn zo geplaatst dat je je goed vast kunt houden en nog een beetje kunt uitstrekken als je eenmaal staat. De Smove bestaat in drie uitvoeringen, jouw hulpverlener kan de lift zelf manoeuvreren, is dat te zwaar dan bestaat een elektrische aandrijving door een Touch&Move systeem. En sinds kort wordt de Smove ook geleverd met een joy-stick , met die laatste optie kun je alles zelf doen, opstaan / gaan zitten en verrijden.

Tilliften kun je aanvragen via de WMO.

Afhankelijk van uitvoering start de Smove vanaf zo’n € 10.000

Wil je meer lezen over de Smove, ga naar de website van JOYinCARE JOYinCARE

Een filmpje over de Smove met

joy-stick

Lees minder

  • Stalift Smove van JOYinCARE
Stalift Smove van JOYinCARE

Gemiddelde beoordeling

0 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *